Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć czy warto bawić się w przekłade businesa na professionala w E90.

Głównie zalezy mi na graficznych mapach no i większym monitorze, a cena jakas straszna nie jest.

Do tej pory jezdzilem na bussinesie w krotsze trasy i był ok, czy profesional

jest lepszy od businesa, czy to kwestia mapy z widokiem 2/3d ?

Jakie sa wasze opinie o CCC ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

ja miałem u siebie w E60 businessa i też męczyła mnie podróż z nawigacją strzałkową, prowadzi Cię i prosto, a drogowskazy są żeby skręcać. Zmieniłem na Prof i teraz przynajmniej widzę to na mapie, mogę lepiej zaplanować trasę. Dodatkowo lepiej prezentuje się ekran, jest większy i można go sobie podzielić. To są plusy, - minusy to to, że przy sprzedaży i tak tego nie doliczysz do ceny auta, a poza tym ja mialem u siebie Business Mask II, ktory był naprawdę szybszy od CCC. Obecnie zdążam wyjechać z parkingu, zanim włączy mi się parktronic....

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Cześć,

ja miałem u siebie w E60 businessa i też męczyła mnie podróż z nawigacją strzałkową, prowadzi Cię i prosto, a drogowskazy są żeby skręcać. Zmieniłem na Prof i teraz przynajmniej widzę to na mapie, mogę lepiej zaplanować trasę. Dodatkowo lepiej prezentuje się ekran, jest większy i można go sobie podzielić. To są plusy, - minusy to to, że przy sprzedaży i tak tego nie doliczysz do ceny auta, a poza tym ja mialem u siebie Business Mask II, ktory był naprawdę szybszy od CCC. Obecnie zdążam wyjechać z parkingu, zanim włączy mi się parktronic....

To chyba masz coś słabo podłączone, M-ASK2 miał już widok mapy, więc chyba też coś pomyliłeś, tak samo M-ASK, przy odpowiednim sofcie można w nim aktywować widok mapy 2D.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Da się zaktualizować soft i aktywować widok mapy.

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Słyszałem o tym, że MASK II mozna, ale przed wymianą na CCC nie wiedziałem, że ktoś zamontował u mnie nowszą wersję, bo auto mam z 2003 roku. Dopiero, gdy montowałem CCC....tak czy owak, CCC jest ok, gdyby był mniej przymulony. Teoretycznie CCC po lifcie jest poprawiony i szybszy.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
A podrzuci ktoś zdjęciem jaka jest różnica między tymi nawigacjami? Z tego co wyczytałem business ma widok strzałkowy (widok z lotu ptaka?) a professional 2/3d. Ale ciekawi mnie jak to wygląda. Jakby ktoś miał zdjęcie albo filmik z tymi nawigacjami, byłbym wdzięczny.