Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAAS71010FY21009

Kod typu AS71

Typ 320D (EUR)

Typoszereg E E46 (4FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47DO1

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka STOFF/LEDER SCRITTO/SCHWARZGRAU (V8TM)

Data prod. 2003-05-05

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S2CDA LM RAEDER STERNSPEICHE 136 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 136

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S493A ABLAGENPAKET Zespół schowków

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S710A M LEDERLENKRAD M Kier. sport. wielofunk.

S722A EDITION LIFESTYLE Pakiet wydania Lifestyle

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S896A TAGFAHRLICHTSCHALTUNG Sterowanie św. do jazdy w dzień

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

P972A COMFORT PAKET Pakiet komfort

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Kolejne auto niedaleko mnie tyle, że znowu nie ten motor :(

Opublikowano

To jest taki M-Pakiet "jak z koziej dupy trąba ............", a sprzedający to sądząc po opisie również pierdoła ...................... :mad2: jak to możliwe, że w Pl jeździ więcej M-Pakietów niż wyjechało z fabryk hehe.

Kolego Rast swoją drogą przeglądaj dokładniej rozkodowane vin-y ...... tam jest wszystko jak na dłoni ......... np. czy to jest/czy nie jest M-Pakiet.

Przy ewentualnych oględzinach sugeruję szczególnie zwrócić uwagę na:

- oznaki "bewypadkowości" albo np. nastawić się najprawdopodobniej na już na wymianę poduszek silnika

- tylny zawias, a szczególnie prawą stronę dokładnie prześwietlić ....... no chyba, że samochód "stoi pod kątem" na jednym zdjęciu.

Wyposażenie jak na Lifestyle jest jak dla mnie mega fajnie skonfigurowane ........ szkoda, że pierwszy właściciel mojego egzemplarza w DE wybrał małą navi bleeeeeee zamiast SS-ów :( .

Opublikowano
Słuszna uwaga, będę dokładniej przeglądał rozkodowane viny. Sprzedający twierdzi, że niedawno zregenerował wszystkie 4 wtryski (Bosch). Wyraźnie twierdził, że M-pakiet, wspominał o czarnej podsufitce, itp. O jaki zawias chodzi? Co masz na myśli pisząc SS-y? bo nie kumam czaczy:) tzn., że nie jest to bidul = najbiedniejsza wersja?
Opublikowano
Z M Pakietu to ona ma kierownice, podsufitke i fotele SS (sport sitze). Podstopnica już jest zwykła, listew progowych nie widać także nie wiadomo a i na gałkę zmiany biegów tak światło pada ze czort wie czy ma znaczek M. Z zewnątrz i pod maską ani śladu M Paka
Opublikowano
Panowie, czy w tej kasie warto bliżej zainteresować się tym konkretnym autem? Co prawda początkowo odstrzelałem dieselki, ale nie wiem, czy słusznie. On ma DPF-a, czy nie?
Opublikowano
Panowie, czy w tej kasie warto bliżej zainteresować się tym konkretnym autem? Co prawda początkowo odstrzelałem dieselki, ale nie wiem, czy słusznie. On ma DPF-a, czy nie?

Nie ma dpfa. Jak nie zobaczysz na żywo to się nie dowiesz - najlepiej szukaj aut do 200km, ja tak zrobiłem po paru nieudanych przejażdżkach i auto mi się trafiło 30km od domu.

Opublikowano
277tys najechane na blacie:) czy to znak, aby odpuścić?

Jeśli ten przebieg jest oryginalny to nie ma się czego obawiać. Większość sprowadzanych do polski ma najechane w okolice 300 albo i więcej - zdarzają się auta, które mają najechane mniej i sprzedający jest w stanie to udowodnić, ale wtedy takie auta też kosztują trochę więcej. Podobno te silniki są dobre i jeśli nie mają nabite pół miliona to będą służyć.

Opublikowano
Czy któryś z Was koledzy jest z Rawy Mazowieckiej/okolicy, który pomógłbym przy zakupie w ocenie technicznej auta? Oczywiście warunki pomocy do uzgodnienia. Rozważam wyjazd na oględziny tego samochodu, ale sam zdany jestem tylko na stację kontroli pojazdów.
Opublikowano
Kolego, a tutaj: http://tufotki.pl/9BSmz pod zapasem jak to wygląda twoim zdaniem? jest OK?

normalnie wygląda. z lewej strony chyba nie ma 'półki' takiej jak z prawej, do tego widzę, że się pogubiły oryginalne mocowania tych plastików. a no i widzę, że lewarek zaginął w akcji.

Opublikowano

Otrzymałem dodatkowe zdjecia, w tym podwozia, czy nasuwają Ci się jakieś wnioski? Ogromne dzięki za zainteresowanie z Twojej strony tematem i wypowiedzi, dziękuję też pozostałym kolegom.

http://tufotki.pl/XpvzC

Przestrzegam Wszystkich przed chęcią zrobienia sobie wycieczki na oględziny tego samochodu. Ja sobie taką zafundowałem. 800km na darmo !!! Wizualnie jedna wielka katastrofa!

- pęknięta obudowa lusterka kierowcy

- wgniotka na drzwiach kierowcy i przecierki

- jedna strona tylnego zderzaka leży

- jedna strona przedniego zderzaka leży

- alu ledwie zipią

- na przedniej masce dużo odprysków

- porobione spartańskie zaprawki na progach

- miejscami na pewno nie fabryczne szpary/szczeliny

- nadkola skręcone na ja jakieś wkręty do drewna

- pod nadkolami wychodzą burchle z rudą

Nawet nie zaglądałem pod machę i nie odpalałem.