Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto z 2010roku

Wyposażenie fajne z VIN raczej się zgadza. Aczkolwiek nie widzę tam chromów ale jest P7MCA

Edition Exclusive - i chyba w nim się zawierają.

Cena też raczej :cool2:

Auto z Francji więc trzeba dobrze sprawdzić przeszłość wypadkową.

Opublikowano

Ciężko Cie poprawić bo nie bardzo wiadomo o co Ci chodzi. Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś.

Co do dpf, to w tym silniku raczej nie ma z nim problemów do 200 tys.

Opublikowano

Czego tu nie rozumiesz? Komp pokazuje kiedy powinieneś skontrolować DPF (zrobić przegląd, sprawdzić innym słowy) w swoim aucie.

[...]Co do dpf, to w tym silniku raczej nie ma z nim problemów do 200 tys.

No właśnie, raczej... To akurat zależy od użytkowania auta.

Opublikowano
Czego tu nie rozumiesz? Komp pokazuje kiedy powinieneś skontrolować DPF (zrobić przegląd, sprawdzić innym słowy) w swoim aucie.
[...]Co do dpf, to w tym silniku raczej nie ma z nim problemów do 200 tys.

No właśnie, raczej... To akurat zależy od użytkowania auta.

Tu myślę, że nie będzie podobnie
To będzie podobnie, czy nie? Gdybyś przeczytał przynajmniej raz to co napiszesz, to byś takich tworów nie płodził.

Nie każdy komputer pokazuje zużycie dpf.

Tak jak pisałem, z takim przebiegiem w tym aucie dpf nie jest problemem. Inaczej jest w M47, gdzie się często szybko zapycha.

Opublikowano
Auto na zdjęciach wygląda przepięknie. Cena jak za ten rocznik i wyposażenie niska. Taka wersja musiała byc droga w zakupie, wiec handlarz sprzedaje po kosztach. Ciekawe czy auto nie poleasingowe i czy nie zgubiło vatu na jednej z granic. Jechać, sprawdzać, cieszyć się z zakupu.
Opublikowano
Jeżeli chodzi o cenę, to się nie zgodzę. Jest to auto z 2010 roku. Ja kupowałem swoje prawie dwa lata temu (rocznik 2008) i w podobnym, może trochę lepszym wyposażeniu i cena była przybliżona. Także wydaje mi się, że cena jest jak najbardziej OK.
Opublikowano (edytowane)

co z tym dpf do czyszczenia , wymiany ? jaki koszt ?

auto chce sprawdzić w bmw na Kościuszki w Katowicach myślicie że tam wykryją wyżej wymienione uwagi nawet związane z Vatem , które przedstawiliście powyżej ? Pozdrawiam i dziękuje za zainterseowanie

Edytowane przez orze3ek
Opublikowano
co z tym dpf do czyszczenia , wymiany ? jaki koszt ?

auto chce sprawdzić w bmw na Kościuszki w Katowicach myślicie że tam wykryją wyżej wymienione uwagi , które przedstawiliście powyżej ? Pozdrawiam i dziękuje za zainterseowanie

Dpf-em nie masz co się przejmować. Zresztą jak pojedziesz do ASO, to sprawdzą jego kondycję. Jak najbardziej jedź na takie oględziny przed zakupem.