Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema koledzy mam takie pytanie...nie mam garażu i autko stoi pod chmurką... czy kupno z alledrogo plandeki za około 70zł załatwi sprawę z mniejszym gradem?wgl jest sens w to się bawić? biorąc pod uwagę ludzi którzy mieszkają w blokach i auta stoją przed blokami(to na pewno jak grad zacznie bić to nie lecą z kocami)
Opublikowano
ale nie chodzi mi o grad taki jak piłeczka do pin ponga tylko taki mały...ale dość intensywnie padający przez np 3 minuty(takie małe kuleczki) i to jak odbija się o lakier to nic nie uszkodzi??
Opublikowano
Spokojnie grad w Polsce może potłuc szyby, sam miałem taki wypadek w toledziaku. Plandeka ochroni Cię tak, jak folia aluminiowa przed kijem baseballowym.
Opublikowano
Spokojnie grad w Polsce może potłuc szyby, sam miałem taki wypadek w toledziaku. Plandeka ochroni Cię tak, jak folia aluminiowa przed kijem baseballowym.
hehehe :mrgreen: :mrgreen:

wydaje mi sie że polski grad nie wyrządzi większej krzywdy (szkoda hajsu,lepiej zalac Bawarke :) :) ),chyba że naprawde wystąpią jakieś anomalie ;D bodajże w tamtym roku w Polsce gdzieś spadł grad wielkości kurzych jaj, wtedy taka plandeka to jak kolega wyżej napisał.

Opublikowano

... bodajże w tamtym roku w Polsce gdzieś spadł grad wielkości kurzych jaj, wtedy taka plandeka to jak kolega wyżej napisał.

To były okolice Tychów i Mikołowa.

Masakra była na maksa.

Szwagrowi na samej masce ubezpieczyciel naliczył 150 wgniotów różnej wielkości.

Plandeka to ochroni przed kurzem, a nie gradem.