Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Mam taki problem od jakiegoś czasu w swojej BMW e60 520i. Gdy silnik jest pod większym obciążeniem tzn. mała prędkość a wyższy bieg to nieraz poszarpuje (przytyka) gdy mu wsiskam gaz. Gdy jadę dynamicznie, czyli 1 sandał, 2 sandał i td to jest wszystko wporządku.Co może być objawem. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
Opublikowano

Czy nik mi nie pomoże. Nik nie miał takiego przypadku.

Dzisiaj jeszcze raz sprawdzałem to wygląda to tak. Ruszam i zaraz włączam 2 np przy 40, 3 przy np 60 wsiskam gau więcej i nieraz przytka, szarpnie raz lub dwa i tak to wygląda.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nikt nie może pomóc ponieważ przyczyn może być mnóstwo.

W takich przypadkach musisz podpiąć brykę pod kompa-Ameryki nie odkrywam,normalne postępowanie.

• 1 rok później...
Opublikowano
odgrzewam temat. Podłączyłem pod kompa bo do tej pory jeździłem i wyskoczył mi jeden błąd 2C27 o co chodzi i co to może być. Proszę o pomoc
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coś mi się wydaje że i u mnie występuje taki problem ... choć pierwsza moja myśl była taka, że to coś w zawieszeniu podskakuje :duh:

Ja na komputerze mam tylko jeden błąd: 190 Lambda probe heating downstream sensor 1.

Świece mam świeże, gumki na cewkach też...

• 1 miesiąc temu...