Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie kiszka, można rozebrać pady z guzikami i posprawdzać poprawność samych mikrostyków, ale całą komunikacja idzie przez iBus, więc najłatwiej, jak wrzucę to:

http://www.bmwgm5.com/IBUS.htm

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
Zacznę w ogóle od tego, żeby podać plus i minus, tylko muszę ją wyjąć z auta bo po założeniu nic nie działa. Po podłączeniu "prądu" powinnny się podświetlić guziki?
Opublikowano

guziki powinny sie swiecic, aczkolwiek gdzie obilo mi sie o uszy ze ktos mial problemy z podswietleniem.

a dzialanie przyciskow mozesz sprawdzic w inpie.

Opublikowano
W inpie mam problem bo nie łączy mi z modułem mfl ani cruise control. Cała historia polega na tym, że poducha jest dokładana według opisu z działu zrób to sam i zero efektu -żaden guzik nie działa i nic nie podświetla..
Opublikowano
Spróbuję najpierw po prostu podłączyć "+" bezpośrednio do poduchy żeby zobaczyć czy się podświetli. DIS jest w paczce z inpą zazwyczaj? bo ncs kojarzę, że jest ale dis-a chyba nie mam..
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Po dłuższym czasie znalazłem chwilę żeby posprawdzać czemu nie działa multi po dołożeniu. Okazało się, że w pośpiechu odwrotnie podłączyłem piny 8 i 10. Po zamianie wszystko hula :cool2: