Skocz do zawartości

Odświeżenie wyglądu E90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam takie pytanko każdy z nas lubi dbać o swój samochód i od czasu do czasu coś mu zakupić no i mam pytanko co można dokupić do bmw e90 do środka żeby poprawić wygląd odświeżyć... ja zmieniłem listwy na piano black kupiłem eleganckie dywaniki taka drobnostka a już oko cieszy...teraz jestem w trakcie zmiany świateł na LCI co jeszcze można zmienić za niewielki koszt.
Opublikowano
Osobiście polecam nakładki na pedały :wink:
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
kiera m-pakiet + gałeczka m-pakietowa to dopiero cieszy oko :mrgreen: :mrgreen:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Do odświeżenia wyglądu to proponuję korektę lakieru, i przeglądnie "galerii" wtedy obejdzie się bez zbędnych tematów. :lol:
Opublikowano
  • Autor
też proponuje foto jutro dodam jak u mnie to wyszło i jaki koszt
Opublikowano
zawsze można kupić f30 :mrgreen: sorry, ale taki temat że... w dziale galeria masz odpowiedź na swoje pytanie.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
A moze jakies foteczki ktos doda jak miał przed a jak jest po ;-)
Opublikowano
Wystarczy przejrzeć galerie użytkowników :wink:
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
No to moze pokaz jakieś fotki po tych zmianach i napisz co konkretnie, jak za ile.

:cool2:

Opublikowano
Guziczek i pokretelko z LCI mozna zalozyc. Zmienic kierownice, galke i uchwyt recznego. Nakladki na pedaly i podstopnice. Nawigacje nowa mozna zalozyc. Fotele od M3.

A pokrerelko można tylko podłączyć czy trzeba cos kombinowac z nowym panelem i kodowaniem?

Opublikowano

Jeszcze nakladki na cup holdery z LCI. koszt 10euro za sztuke. Trzymaja sie na zatrzaski.

Kolega slabo sprecyzowal, ale napewno da sie zmienic volume knob na LCI style.Radio business ma 1 knoba, prof ma dwie gały.

Opublikowano
Jeszcze nakladki na cup holdery z LCI. koszt 10euro za sztuke. Trzymaja sie na zatrzaski.

Kolega slabo sprecyzowal, ale napewno da sie zmienic volume knob na LCI style.Radio business ma 1 knoba, prof ma dwie gały.

Na te nakładki masz gdzieś link moze bym sie skusił cup holdery z LCI z góry thx

kupię progi m pakiet preLci i zderzak tył m pakiet za rozsądną kasiore sedan e90