Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sprawa wygląda następująco, chce zamontować xenony hid mam soczewkowe lampy, nie chce słuchać o oślepianiu i innych zasadach drogowych mam w dupie policje i jej się nie boje ;). mam dość przepalających się żarówek zwykłych, i chcę sobie zamontować hidy i moje pytanie jest takie jakie wybrać tak do 150 zł :) A ci co na nie gadają że oślepiają to niech pierw zapoznają się dobrze z tematem. Pozdrawiam forumowiczów !

:search: :search: :search: :search: :search: :search: :search:

Opublikowano
Tu nie chodzi o policje typie ale o takich idiotow co to oslepia wszystkich do okola i nie jest w stanie zrozumiec ze z drugiej strony siedzi ktos kto mzoe byc tak opslepiony ze nawet zrobi wypadek,
Opublikowano
Tu nie chodzi o policje typie ale o takich idiotow co to oslepia wszystkich do okola i nie jest w stanie zrozumiec ze z drugiej strony siedzi ktos kto mzoe byc tak opslepiony ze nawet zrobi wypadek,

kolego brushu widzę że nie wiesz co to jest odpowiednia regulacja świateł, palniki xenonowe mają mocne światło i złe ustawienie+stare klosze typu "nie przezroczyste tylko zamazane" rozpraszają światło, a soczewka skupia w jedno miejsce. Żaden Jp na 100% poprostu chce zamontować światła a nie kłócić się.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.