Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam zniszczylem na naszej plskiej drodze felge i nie chce sie nikt podjac jej naprawy.szukam takiej samej felgi i nie moge znalezc nigdzie chodzi mi w sesie ze nie ma takiej felgi ET 40 na tej feldze sa takie rozmiary 8Jx17H2 ET40 LK120 Aust W5.
Opublikowano

Przykro mi to stwierdzić, ale jeżeli ET wynosi 40 i szerokość 8", to Twoje felgi nie są oryginalnymi felgami BMW.

Dla tego masz kłopot ze znalezieniem.

Ori styling 68 powinno mieć:

przód: 7,5x17 ET41 z oponą 225/45R17

tył: 8,5x17 ET50 z oponą 245/40R17

Tutaj link do strony z felgami BMW

http://felgenkatalog.auto-treff.com/

Opublikowano
czyli wychodzi na to ze trzeba zmierzyc orginalna felge i ta felge niby podrobke i dopasowac je wedlug wymiarow.kurcze dziwi mnie to bardzo bo kupilem te felgi w niemczech i to od goscia ktory pracujowal w salonie bmw.sprzedal je po okazyjnej cenie z tego powodu ze byly dwie bardzo porysowane.mozliwe ze to podrobki ale jakim codem :shock:
Opublikowano
czyli wychodzi na to ze trzeba zmierzyc orginalna felge i ta felge niby podrobke i dopasowac je wedlug wymiarow.kurcze dziwi mnie to bardzo bo kupilem te felgi w niemczech i to od goscia ktory pracujowal w salonie bmw.sprzedal je po okazyjnej cenie z tego powodu ze byly dwie bardzo porysowane.mozliwe ze to podrobki ale jakim codem :shock:

bo po okazyjnej ... :)

jak nie ma tego co na linku z allegro i innych felach bmw to jakiś shit a nie ori

przynajmniej już będziesz bogatszy o tą wiedzę

Opublikowano
Wszystko juz Jest jasne znalazlem papiery od tych felg w ksiazce serwisowej.znalazlem felgi w niemczech na Ebay wszystko jest wporzadku dzisiaj zostala do mnie wyslana fela znalazlem ja po nr nabitych kolo wentyla .pozdrawiam
  • Członkowie klubu
Opublikowano
To tak z czystej ciekawości - to była oryginalna, czy jakiś zamiennik?

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano
W bmw mowili ze to byl pierwszy rzut felg o tych rozmiarach produkowane w niemczech i nie ma ich juz w sprzedazy.sa tylko 8,5jx17 ET50 7,5 ET41