Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak to jest z dokladnoscia mapy polski w navi e39 na dzien dzisiejszy.

Chodzi mi np. o mk4 i mape 2005-1 (widzialem na allegro) Czy cos sie zmienilo z dokladnoscia i jakoscia takiej navi. W ilu procentach jest skuteczna w Polsce i czy warto sie w nia pakowac i kupowac

Dziekuje za odpowiedzi

Opublikowano
ja tam jestem na etapie, ze wszelkie mapy do bmw sa to klony wersji testowej z 2004. Czyzby pojawil sie nowy pirat?

pozdrawiam

t.

Opublikowano
Nie - mapka Polski jest jedna - z początku 2004 roku, jak ktoś twierdzi, że ma nowszą, to jest w błędzie ;)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Wlasnie dostalem taka. Uwazam, ze lepsza taka niz zadna.

Pamietam kiedys, jak wracalem z lotniska w Pyrzowicach do Wroclawia jakimis malymi drogami na polnoc od A4. Byla noc i straszna zamiec sniezna. Po 30 minutach nie mialem zielonego pojecia gdzie jestem. W takiej sytuacji nawet ta badziewna mapka bylaby bezcenna.

Pozdrawiam,

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam,

Właśnie szukam mapy Polski do E39. Byłbym wdzięczny za informację gdzie mogę dostać :modlitwa: .

Szukaj na forum, a znajdziesz ;)

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Najprawdopodobniej nie wcześniej niż w przyszłym roku :mrgreen:

Stronka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy ktoś już testował mapę Teleatlas:

Poland - Slovakia - Czech Republic - Hungary + Major Roads of Europe 2006/2007 - VDO Dayton?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam

Ja testowalem i chyba mam jako nie liczny oryginal :) Jak cos to moge udostepnic. Dzis postaram sie zrobic fotki z navi. Jest bardzo dokladna (23 % pokrycia a nie jak wczesniej 4 %)