Zasłużeni forumowicze kicaj Opublikowano 3 Września 2017 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 3 Września 2017 Ceny paliw to wiem jak, ale jak słuchać muzykę? Wiadomości mogę sobie poczytać, ale własnych rs-ów czy konta nie mogę dołożyć. Sent with handy.
Zasłużeni forumowicze saab Opublikowano 3 Września 2017 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 3 Września 2017 Mnie najbardziej wkur... jak zniknela pełnowartosciowa przegladarka internetowa. Ale to nie ten watek.
Zasłużeni forumowicze Pe.te Opublikowano 3 Września 2017 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 3 Września 2017 W connecteddrive była kiedyśNo tak, ale to juz dosyć dawno zniknęło...Co do muzyki - wciąż uważam, ze najlepszą opcją jest Spotify (oprócz muzyki są tam radia internetowe z całego świata, w tym większość polskich).Ale to też inny wątek :)
DanPowerF10 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Pe.te mam rozumieć ze wgrałes spotyfy do bmw ? czy puszczasz przez BT ? Daniel
Zasłużeni forumowicze Pe.te Opublikowano 4 Września 2017 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 4 Września 2017 Nie, BMW ma wbudowany odtwarzacz Spotify Connect (na pewno navi NBT, nie wiem jak z CIC).Jeśli podłączysz telefon kabelkiem i uruchomisz na nim aplikację Connected Drive, to wtedy aktywuje sie ten odtwarzacz wbudowany w navi BMW i mozesz sobie obsługiwać Spotify z poziomu iDrive, nie dotykając telefonu. Jest o tym kilka wątków na forum, jak wpiszesz w wyszukiwarkę "Spotify" to znajdziesz więcej na ten temat.
DanPowerF10 Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Odpaliłem carplay w F10 2014 r, jest troche zamieszania ale się udało Daniel
DanPowerF10 Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Trzeba podpiąć tel kablem USB w schowku, w iDrive wybrać Connected Drive i należy pobrać aolikację BWM Connected ( logowanie itp) wybieramy w Connected Aplikacje jak dobrze pamiętam i po chwili pojawia się info typu Otworz aplikacje na smartfonie i nalezy odpalić Deezer Albo Spotify i po chwili ładują sie wszystkie aplikacje dostepne naa aucie.w przypadku prawidłowego połączenia w opcji Multimedia ( radio cd usb) pojawia się wybrana aplikacja uruchomiona naa tel. np, spotify.Aaplikacja na tel przygasa i mamy dostęp na iDrive.Osobiście odpaliłem na iPhone Xs Max oraz Iphone SE. Daniel
bambaryla Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Jak dla mnie to odpaliłeś display mirroring a nie CarPlay.
derlysy Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Car play w F10 to wyższa szkoła jazdy. I to nie jest to na bank. Jak piszę kolega wyżej. Odpaliłeś display mirroring.
Zasłużeni forumowicze saab Opublikowano 4 Marca 2019 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 4 Marca 2019 Ani display mirroring ani apple car po prostu tak działa connecteddrive.
derlysy Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Tak nie działa. Bo go mam a spotify nie odpale.
Zasłużeni forumowicze saab Opublikowano 4 Marca 2019 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 4 Marca 2019 A jaki masz system. W NBT tak właśnie działaja aplikacje connecteddrive.
derlysy Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Nbt wlasnie. No chyba że nie potrafię tego aktywować.
Zasłużeni forumowicze saab Opublikowano 5 Marca 2019 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 5 Marca 2019 Niestety ale ostatnio sa problemy z działaniem tej usługi. Jedna na kilkadziesiat prob konczy sie powodzeniem. Zglaszaj na helpline , nawet jesli nie masz juz gwarancji. Jest tez sporo filmikow na youtube o tym jak to działa na nbt.
Rekomendowane odpowiedzi