Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam znany problem z elektryką w E87. Otóż dźwięk uruchomienia kierunków lub niezapięcia pasów nie odtwarza się. Czasami zadziała, jednak bardzo rzadko i na krótką chwilę. Tak, jakby gdzieś było przepięcie. Ktoś to miał i doszedł o co chodziło? W archiwum znalazłem kolegę, który musiał wymienić głośniczek. Jednak nie wiem czy to pomoże w moim przypadku, ponieważ co jakiś czas dźwięk jest słyszalny.
Opublikowano
naprawdę nikt nie miał z tym problemów?

U mnie mam tak, że jak pika mi sygnał o niezapietych pasach i włącze kierunkowskaz to niektóre z klikniec kierunkowskazu są niesłyszalne bo w zamian za nie pikaja pasy, ale chyba to norma.

Opublikowano
no takie przerywanie to norma, czasami jak mi zadziała to też to mam. ale działa bardzo rzadko, praktycznie nigdy. myślałem, że problem już ktoś wałkował. no trudno, sam będę dochodził co jest.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
przepalony okazał się głośniczek. dla potomnych - czarna obudowa głośniczka jest do wyciągnięcia, nie ma strachu zerwania styków.