Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

JEST GENIALNA I TO NAPRAWDE OKAZJA, TRZEBA TYLKO POLOZYCE CARBON NA OBWODCE :cool2:

zaluje ze juz mam kiere.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
oczywiscie ze sie dyskutuje :)

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nic tak pięknie nie piszczy jak ten zestaw porażka totalan mam już je około roku i piszczą tak że aż wstyd
Opublikowano
Ja zakładałem nowe tarcze plus ATE Ceramic właśnie i faktycznie felga czysta ale mam dziwne wyżłobienia na tarczy. Chyba jednak za twardy klocek ;)
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam pytanie czy występowały w BMW e90/91 fotele sportowe manualne czy tylko elektryczne oraz 2 pytanie czy przy przekładaniu nowej kierownicy + poduszka tą poduszkę trzeba kodować czy bedzie działać na zasadzie wpinam i to wszystko
Opublikowano
bo kubkow nie ma i navi.

Moja La Bunia

DO E9x :

• Członkowie klubu
Opublikowano
ja chciałem z rok temu kupic ja jeszcze do sedana, ale jak wspomniał Rivasi nie miała kubków
sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Poszukuje na zimę felg 16 cali do E90. Na allegro znalazłem aukcje pod nr 6249165134 na ktorej sprzedawane sa felgi. Co myślicie o tej aukcji i felgach? Poza tym wydaje mi sie ze ET bedzie pasowało. Jesli chodzi o opony 205/55 będą dobre?
Opublikowano
zamawial ktos z was splittery carbonowe do E9X z aliexpress? Jeden byl pekniety przy zakupie auta, a ostatnio mialem bliske spotkanie kotem i podniosl mi sie bezbarwny na drugim :/
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
  • Zasłużeni forumowicze