Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to ja kładę obok swoje listwy, jak już będziesz pryskał to szkoda żeby farba stół malowała :) mieszkam blisko więc nie będzie problemu :) pomyśl ile $$

Ok nie ma sprawy co do malowania a kod koloru to wezmę 668 z bmw to jest czysta czerń fajny kolorek. :norty:

A farby nie szkoda bo pracuje w serwisie he... więc wiesz....

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A jakie pieniądz byś sobie raczył za przelakierowanie? :D

Jakby dało radę napisz na PW

Opublikowano
to ja kładę obok swoje listwy, jak już będziesz pryskał to szkoda żeby farba stół malowała :) mieszkam blisko więc nie będzie problemu :) pomyśl ile $$

Ok nie ma sprawy co do malowania a kod koloru to wezmę 668 z bmw to jest czysta czerń fajny kolorek. :norty:

A farby nie szkoda bo pracuje w serwisie he... więc wiesz....

Dobra ok, ale przestań się chwalić, że lakiernik, że w serwisie :duh:

Jak taki chojny jesteś to i mnie te listwy przemalujesz :mrgreen:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Może zróbmy zrzutkę kilku groszy i dobijmy jakiś deal :D

Nie ma problemu jestem za :D :wink:

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Ty czerwony po pierwsze się nie chwale tylko robie to co lubię a dla mnie to nie jest problem polakierowac kilka elemencikow jeżeli chcecie to przywiezcie do mnie te listewki to sie polakieruje od osoby po 250 zł i nie ma problemu tylko pokolei zapraszam nie wszyscy na raz tylko sami musicie to rozebrać. :mrgreen:
Opublikowano
Ty czerwony po pierwsze się nie chwale tylko robie to co lubię a dla mnie to nie jest problem polakierowac kilka elemencikow jeżeli chcecie to przywiezcie do mnie te listewki to sie polakieruje od osoby po 250 zł i nie ma problemu tylko pokolei zapraszam nie wszyscy na raz tylko sami musicie to rozebrać. :mrgreen:

Ja mam już zdemontowane :mrgreen: Tylko daleko do Ciebie mam, mogę je wysłać :|

Opublikowano
Nie chciałbym się bawić w wysyłki bo to różnie bywa. .. a no kawałek drogi jest a u Ciebie nie ma gdzie pomalować?
Opublikowano
a co sadzicie o malowaniu tylnego dyfra M-pak na czarny polysk? Fajnie to bedzie wygladac przy blue le mans?

Przy białym to dobrze wygląda, więc z niebieskim też moim zdaniem będzie, tak jak czarna nerka.

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
musiałbyś wstawić auto bo cieżko powiedzieć raczej dobrze to wygląda szczególnie jak masz shadow line :)

tak mam High gloss shadow line. Czarna nerke performance niedawno zalozyłem. Poszukam w sieci moze cos bedzie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jakby ktoś wpadł na ładne 18'/19 do czarnej e91 to proszę wstawiać, szukam ale oczywiście podoba mi się tylko performance ale ceny zaporowe :duh:

Może coś takiego?

viewtopic.php?f=31&t=266156

Mi osobiście sie podobają i zawsze to coś innego. Tylko nie wiem jak to się ma do czarnego koloru?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jakby ktoś wpadł na ładne 18'/19 do czarnej e91 to proszę wstawiać, szukam ale oczywiście podoba mi się tylko performance ale ceny zaporowe :duh:

Może coś takiego?

viewtopic.php?f=31&t=266156

Mi osobiście sie podobają i zawsze to coś innego. Tylko nie wiem jak to się ma do czarnego koloru?

robią wrażenie te koła. na pewno oryginalne do budy E9X.myśle,że robiłyby robotę :cool2:

Opublikowano

Dekielki możesz sobie zmienić na ori bmw :)

Ale jeśli nie podoba się kolor to nic na siłę :wink: jakby co jestem z Warszawy to mógłbym Ci luknac.

Pozdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jakby ktoś był zainteresowany to mam komplet tarcz przednich z 335i/d w dobrym stanie za grosze. pewnie jakies 200zł - tarcze maja 30k km przebiegu - zamieniłem na Performance.

Mam też tylne zaciski bo kupowałem na wymiane jak malowałem proszkowo zaciski. Komplet za 50zł.

Opublikowano
Jakby ktoś był zainteresowany to mam komplet tarcz przednich z 335i/d w dobrym stanie za grosze. pewnie jakies 200zł - tarcze maja 30k km przebiegu - zamieniłem na Performance.

Mam też tylne zaciski bo kupowałem na wymiane jak malowałem proszkowo zaciski. Komplet za 50zł.

Wlodi a co z zaciskami? Tarcze proste?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Proste.

Zaciski poszly od razu. Na Malte

Opublikowano

Proste.

Zaciski poszly od razu. Na Malte

Na ebayu sprzedałeś?