Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sa specjalne maty do wygluszania o roznych grubosciach (od 1,2-4,0 mm) . Docinasz, ogrzewasz do 100 stopni C, przyklejasz do blachy i masz spokuj. :cool2:

Ps. Nie kupuj samoprzylepnych, nie sprawdzaja sie. Przez duze nagzanie od slonca zaczna sie odklejac a czarna blacha potrafi nagzac sie w sloncu do 80 stopni C.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
kup maty STP, są an allegro, są tanie i bardzo dobre, nie kombinuj z najtańszymi albo z dekarskimi bo śmierdzą w lato jak nie wiem a w zimie pękają. Jak masz kase mozna się bawić w Dynamat ale jak masz jakaś tam "tube" a nie subwoofer to nie ma sensu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ramke od tablicy proponuje zlikwidowac i sama tablice rejestracyjna (oklejona mata od tylu) przykrecic.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
No nie az takim laikiem to nie jestem a wiedz tablice od razu zrobiłem po założeniu tuby,a jeśli chodzi o srodek to mam tube magnata a wiedz mata STP wystarczy?