Skocz do zawartości

W końcu! czujnik temperatury

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Zamówiłem wstępnie 10 sztuk tego, jakby ktoś był zainteresowany, natomiast nie przetestowali tego jeszcze z M135i i mają mi dać znać, kiedy będą gotowi do wysyłki.
Opublikowano

Ja osobiście nie gustuję w dodatkowych zegarach, szczególnie kiedy zabiera miejsce na przechowywanie innych rzeczy i czyni zapalniczkę bezużyteczną.

Szczególnie, że temperaturę można odczytać na desce...

524554_10152314440982288_107311389_n.jpg

Opublikowano
Zamówiłem wstępnie 10 sztuk tego, jakby ktoś był zainteresowany, natomiast nie przetestowali tego jeszcze z M135i i mają mi dać znać, kiedy będą gotowi do wysyłki.

O ile ja rozumiem to za 42 zł dostajesz tylko ten plastikowy adapter.

SPRZEDAM swoje E87 123d - szczegóły na PW

Jak dbać o BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=262051 . Awaryjność silników: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=221978

Opublikowano

Z tego co na fotach widzę, to żadnego miejsca to nie zabiera, bo wchodzi w nieużywany panel. Oczywiście pakowanie tego do 116i niewiele da poza efektem ozdobnym, natomiast u mnie w M135i to koniecznie. Bawienie się z menu serwisowym za każdym odpalaniem auta jest bez sensu raczej.

Cena na pewno będzie wyższa, nie znam jeszcze, bo dojdzie przesyłka i nie wiem jak to tam liczone jest odnośnie panel/sterownik. Niestety nadal czekam na ich odpowiedź, kiedy będą mogli wysłać.

Opublikowano
Oczywiście pakowanie tego do 116i niewiele da poza efektem ozdobnym, natomiast u mnie w M135i to koniecznie. Bawienie się z menu serwisowym za każdym odpalaniem auta jest bez sensu raczej.

W seryjnym M135i jest tak samo koniecznie jak w seryjnym 116i.

W 116i pompującym 1,6 bara powiedziałbym jest nawet bardziej potrzebne niż w seryjnym 135i.

Co do menu serwisowego, według mnie jest to baaaardzo poręczna funkcja, bo nie wiem jak Ty, ale ja nie pałuję mojego auta za każdym razem jak zmieniam bieg, a do wyrywkowego wyścigu spod świateł nie potrzebna jest cała choinka informacji. :)

Ale każdy robi sobie jak chce :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W końcu dostałem te czujniki. Niestety, wyszła dosyć duża pomyłka. W przeliczaniu yenów, czy cokolwiek to tam było, się pomyliłem o jedno zero. Do tego oczywiście doszło cło, co dało całkowitą cenę w okolicach 3500zł za sztukę z przesyłką. Uznałem wiec, że pewnie nikt tego nie kupi i tylko jedno dla siebie mam, natomiast jak ktoś pomimo tej ceny jest zainteresowany, mogę wyjaśnić co i jak, bo żeby zamówić, trzeba się dogadać po angielsku z japończykiem :D

http://i.imgur.com/8sLiXRh.jpg

Opublikowano

heh nieźle, cena miażdży ;-)

obstawiam ze długo w PL nikt nie będzie miał takich zegarów :-)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka