Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/bmw-318-climatronic-skory-C32059377.html

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAAL31030JJ17655

Kod typu AL31

Typ 318I (EUR)

Typoszereg E E46 (4)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M43/TU

Pojemność skokowa 1.90

Moc 87

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor TITANSILBER METALLIC (354)

Tapicerka STOFF FLACHGEWEBE LEINEN/ANTHRAZIT (E4AT)

Data prod. 1998-08-22

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S286A LEICHTMETALLRAEDER Obr. BMW, st. le. BMW Styling

S305A FERNBEDIENUNG F.ZENTRALVERIEGELUNG Pilot do zamka centralnego

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S660A RADIO BMW REVERSE Radio BMW Reverse (C42)

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

Co możecie powiedzieć mi o tym samochodzie warto pojechac zoabczyc?

Opublikowano
Jeśli ktoś ma chęć to zrobię za darmo fotki jego auta ,poprzedniego dnia odebranego z salonu i będzie wyglądał "kolorowy i na pewno malowany". Ciut zabawy światłocieniem i jest.Taki ot. do oceny malowania po zdjęciach, :)
Opublikowano

Ze tak zapytam, co takiego urzekło cię w tym aucie ze chcesz jechać je oglądać ?

CENA ?

Jaka cena takie auto.

Tu nawet ślepy zauważy że zderzak, maska, błotnik LP malowane. O prawym boku nie będę się nawet wypowiadał.

Lampy tył zmienione, przednie kierunki to jakieś nieporozumienie. Lusterka sam zauważyłeś.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ciut zabawy światłocieniem i jest.

Ja takie retuszowane fotki - oferty od razu olewam :nienie:

Opublikowano

Ok. Koledzy,chciał bym by to Forum było pierwszym które przestanie opiniować na zasadzie :

1.na pewno malowany-na pewno to będziesz wiedział na żywo.Zatem inne opinie są g..........warte.Oczywiście pomijając te oczywiste-tu nie jest oczywiste,wystarczy umyć auto,nie wysuszyć i zrobić fotki.

2.wytarta kierownica-bowiem powinna się wytrzeć dopiero przy przebiegu 342tys.783km.213metrów i 14 sekund.Na przykład specyfiki potu kierowcy nikt nie dostrzega-zbyt trudne?. I kilka innych czynników.

3.Wytarty boczek kierowcy-musi mieć co najmniej 300tys,-kolejny bzdet-wystarczy iż kierowca nosi spodnie"wiszące w kroku" z zamkami na kieszeniach-że nie wspomnę o ćwiekach na owych kieszeniach-i boczek jest załatwiony po 50 nie po 300 tys.

I wiele wiele innych-starajmy się być wzorem fachowych porad.

Opublikowano

Dziwi mnie fakt, że jesteś zainteresowany w takiej cenie. To tak jakbyś zobaczył ofertę e90 za 25k. Albo lepiej - taką jak widziałem niedawno na otomoto - Ferrari 360 Modena ('03) za 60 tysięcy.

Przy kupnie swojej e46 obejrzałem osobiście koło 10 samochodów. I znalazłem jeden w podobnej cenie. Miał skóre i wielofunkcyjną kiere (czego nie ma moja akutalna beta). Tylko że miał jeszcze pare innych rzeczy. Wilgotny, zardzewiały bagażnik, rdza dobierała się już po drzwiach, zaczynała gryźć progi, na tylnej kanapie była duża dziura od papierosa(ów)... Nie mówiąc, że ogólny stan był lekko mówiąc 'niezadowalający'.

Na Twoim miejscu darowałbym sobie kupno e46 za te pieniądze i jeśli masz tyle tylko do wydania to poczekaj jeszcze trochę z kupnem, albo rozejrzyj się za zadbaną e36.

Ale to tylko moje zdanie. :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
albo rozejrzyj się za zadbaną e36.

Cuda się nieraz zdarzają... :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zauważyłem tylko nieoryginalne lusterka

skądże, te lustra to m3 miała kiedyś :wink:

max oryginały.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Dziwi mnie fakt, że jesteś zainteresowany w takiej cenie...

Przy kupnie swojej e46 obejrzałem osobiście koło 10 samochodów. I znalazłem jeden w podobnej cenie. Miał skóre i wielofunkcyjną kiere (czego nie ma moja akutalna beta). Tylko że miał jeszcze pare innych rzeczy. Wilgotny, zardzewiały bagażnik, rdza dobierała się już po drzwiach, zaczynała gryźć progi, na tylnej kanapie była duża dziura od papierosa(ów)... Nie mówiąc, że ogólny stan był lekko mówiąc 'niezadowalający'.

Jak by nie patrzeć ten samochód ma juz 16 lat więc myśle że zakup e46 w niewiele wiekszej kwocie modelu z początku produkcji z małym silnikiem i niezbyt bogatym wyposażeniem jest możliwy.

Jechałeś obejrzeć samochód w podobnej cenie czyt. okolice 9k a z tego co widze masz samochód z 2003 r czyli troche kasy musiałeś dołożyć. Kierując sie zasadami logiki myśle że szukałeś w pobliżu samochodu tanio , w miare dobrze utrzymanego i z możliwie małym wkładem po zakupie? Chcesz mi powiedzieć ,że dopiero samochód z 2003 r spełnił te wymagania i nie opłaca sie kupować niczego starszego? Bo na to Twoja wypowiedź wskazuje.W każdym razie nie mam zamiaru dyskawalifikować samochodu ze wzgledu na to że jest za tani jak na bmw tym bardziej że nie jest to jedyna w polsce e46 poniżej 10k.

w każdym razie dzieki za mniej lub bardziej opinie na temat tego modelu

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ok. Koledzy,chciał bym by to Forum było pierwszym które przestanie opiniować na zasadzie :

1.na pewno malowany-na pewno to będziesz wiedział na żywo.Zatem inne opinie są g..........warte.Oczywiście pomijając te oczywiste-tu nie jest oczywiste,wystarczy umyć auto,nie wysuszyć i zrobić fotki.

2.wytarta kierownica-bowiem powinna się wytrzeć dopiero przy przebiegu 342tys.783km.213metrów i 14 sekund.Na przykład specyfiki potu kierowcy nikt nie dostrzega-zbyt trudne?. I kilka innych czynników.

3.Wytarty boczek kierowcy-musi mieć co najmniej 300tys,-kolejny bzdet-wystarczy iż kierowca nosi spodnie"wiszące w kroku" z zamkami na kieszeniach-że nie wspomnę o ćwiekach na owych kieszeniach-i boczek jest załatwiony po 50 nie po 300 tys.

I wiele wiele innych-starajmy się być wzorem fachowych porad.

aleś się podniecił.

to że byś chciał wystarczy.opiniować nic nie musisz

forum jest do wyrażania swoich subiektywnych opinii na temat aut , oczywiście w granicach normy.

człowieku:

1. jak jest szachownica, aż razi na aucie to też światłocień?

2. kierownica może być wytarta nawet przy 7km ale nie cała tylko w niektórych miejscach.

muszą być takie gdzie jest idealna.

plastiki też pot wciera?

3.z fotelami to samo.

boczek boczkiem, może się zagnieść.

ale cały fotel wypierdziany to już chyba nie od nitów i pedalskich spodni z krokiem w kolanach :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Kierując sie zasadami logiki

Hmm. Ująłbym to w ten sposób - nie twierdzę od razu, że ten samochód jest beznadziejny, że szrot i tylko na złom z nim. Chodzi mi tutaj o fakt, że nie wierzę iż ma taki przebieg, a skoro on był cofany przez aktualnego właściciela i nie podniósł on wartości pojazdu śmiem mniemać, iż dalej z nim musi być coś nie tak.

Jeśli chodzi o mój przypadek - oglądałem większość interesujących mnie modeli w promienu 100km od mojego miejsca zamieszkania. Zdecydowałem się na mój model nie z powodu mega super bogatego wyposażenia (welurowa tapicerka, urwane lusterko cofania i radio na kasety) ale z tego względu, że prowadził się o wiele lepiej niż wszystkie pozostałe. I do tego miał książke serwisową prowadzoną do końca 2012r. Kupiłem go pół roku później a dodatkowe przejechane miał może koło 5-6tyś.

Jak wspominałem - nie musisz mnie słuchać. Na Twoim miejscu znalazłbym podobny model i odbył nimi oboma jazdę próbną - tylko w taki sposób poczujesz sam różnicę. Poza tym czemu nas w ogóle słuchasz? Banda niedzielnych kierowców, wśród których jeden od drugiego mądrzejszy mimo iż samochodu na oczy nie widzieli.

Ale to taka mała żart - dygresja.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano
Dajcie spokój z tym lakierem... Mam titansilber i musiałem do lakiernika bo parchy wyszły na błotniku z przodu (pewnie po jakiejś przygodzie). Srebrny lakier to jakiś dramat dla lakierników, wrzuciłbym zdjęcie swojej "szachownicy" po tym zabiegu ale wstyd trochę...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To że malowany to w aucie w takim wieku żaden problem. Fakt ze srebrny lakier dobrac najtrudniej. 99% aut w tym wieku ma kilka elementów malowanych, wiele jest nawet całych pomalowanych. Trzeba zobaczyc na zywo jak to jest zrobione i przede wszystkim - dlaczego. Czasem lepiej miec samochód pomalowany niz zardzewiały i porysowany.
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...