Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z nagłym brakiem nawiewu na szybę. Dmuchawa wieje z różnym natężeniem (jeż chyba dobry) ale brak nawiewu na środkowy panel i szybę. Powietrze leci tylko na nogi. Nawiewu nie ma w żadnej opcji ustawienia panelu. Gdzie szukać uszkodzenia?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a komp milczy na ten temat?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Nawiew wrócił sam....czyli popsuje się znowu w najmniej oczekiwanym momencie, tak jak wczoraj podczas opadów śniegu.
Opublikowano

Gdzie znajduje sie sterownik od klap nawiewu w bmw 330d e46 rok 2002 polift?

Rozkrecilem dzisiaj filtr kabinowy, i troche dalej i nic tam nie ma.

Opublikowano
kolego walcze u siebie z ciepłym powietrzem w xi i udało mi sie grzeje jak cholera :) u Ciebie powodem najprawdopodobniej bedą zacinająca sie klapka od nawiewu.Sa nad nagrzewnicą dwie- lewa i prawa klapka,i łączy ich taki plastikowy króciec.Druga sprawa to moze silniczki od klapek jest ich 6 sztuk moze sie jakiś przycina (moze nie zazębia dobrze) i na dołku sie odblokowuje.Spróbuj podmienić climatronic w co wątpię ale próbuj.Dziś wymieniałem nagrzewnice u siebie i rozbierałem tunel środkowy,gdy to rozbierzesz widać te klapy.