Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Czy ktoś z forumowiczów zna się na rzeczy lub trudnij się w montażu wejścia pod smartphona itp.(najlepiej jacka). Niestety jest stare to radyjko bez przycisku MODE oraz softa SW 43. Przez co sprawa się komplikuje. Czy może nie możliwy jest montaż? I gra nie warta świeczki? Oczywiście cała robota za odpowiednią opłatą :) pozdrawiam,

link do mojego radyjka (auto jest z 02.2001)

http://zapodaj.net/1d1d5cee9aeee.png.html

Edytowane przez krisman001
Opublikowano
Czyli kupuje kabelek, wtykam i gitara gra? I jak z tym uaktywnieniem opcji pod zmieniarke? Na aukcji piszą, że jeżeli auto nie ma oryginalnie zamontowanej zmieniarki(jak u mnie) to trzeba to aktywować.
Opublikowano
Mam lepszą propozycję- poszukaj na alledrogo xcarlink- małe urządzonko kosztujące około 250zł, a z fabrycznym radiem czyni cuda- odtwarza muzykę w mp3 i nie tylko z ipoda, pendrive czy karty pamięci. Do tego działa sterowanie z kierownicy oraz wyświetlanie tytułów utworów. Instalacja bajecznie prosta- mi zajeło to niecały kwadrans, a jestem laikiem. Pozdrawiam
Opublikowano

Z xCarlinka pokazuje na ori cd biznesie nazwy utworów ?

Z tego co na allegro sam carlink reklamuje, to zadziała to jak zmieniarka poprostu - czyli TRACK ...

O ile ktoś ma przycisk MODE.

Opublikowano
Potwierdzam że działa choć tu zastrzeżenie- jak nazwa jest zbyt długa (tj wg mojej obserwacji powyżej 20znaków) to pokazuje "no title" Ale poza tym gra i śmiga.
Opublikowano
Ja mam radionawigację monochromatyczną i ona pokazuje TR XX. Przy lepszych radiach to działa. Wymienił bym tą radionawigację, bo gra lekko mówiąc fatalnie. Niestety często korzystam z tej nawigacji, więc wymiana na radio bez navi odpada. Przekładka na kolor - nieopłacalne prucie portfela i połowy auta. Zainteresowany bym był czymś takim co ma forumowicz polonez w swoim aucie. Radionawigacja strzałkowa Beckera :) Chwalił, że gra solidnie jak na stock radio.