Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
[...] software w F25 w ogóle nie rozumie kodu 6WA...

To mnie zainteresowalo. Czyli taki panel to jest zwykly drop-in replacement? Bez kodowania?

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

zakodowac sie nie da w F25...przynajmniej na razie, bo moze z kolejnym softem/rokiem modelowym taką opcje BMW doda...

może można je dołożyc bez kodowania i może będą działac poprawnie ale system bedzie krzyczec zeby wymienic zagary na poprawną wersję i samochód nie będzie programowalny w ASO...ale jak komus to nie przeszkadza to powinno byc ok...

tutaj gosc robi taki retrofit w F25, tylko, ze przekłada z F10: http://www.bmwcoding.com/showthread.php?9393-6WA-Kombi-retrofit-from-F10-to-F25 - jednak nie do końca z sukcesem...

Edytowane przez thomas_x
Opublikowano

Witam,

mam takie pytanie, rozbiłem swoją F25 z 2013 roku (przedni zderzak, lampy, lewy błotnik) jak zamówie nowe części już po facelifcie to będzie pasowało ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
No to X odebrany :-D

Zdjecia, albo nic takiego nie mialo miejsca. :)

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie caly ten artykul o kant d* potluc, z powodu tego cytatu:

"The introduction of the third-generation 2017 BMW X3, codenamed G01, will switch the X3 off the old 3 Series-based platform and onto BMW's advanced, much more space-efficient and notably stiffer 35up architecture."

Obecny X3 bazuje na wspolnej podlodze z F10. Na starej podlodze z e9X bazuje X1. To tyle w tym temacie...

Kiedyś było tak:

Opublikowano

Obecny X3 bazuje na wspolnej podlodze z F10. Na starej podlodze z e9X bazuje X1. To tyle w tym temacie...

F25 ma rozstaw osi 2810mm tak jak F30 a F10 ma rozstaw osi 2964mm - no chyba że w Stanach jest inaczej :(