Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku dni jestem posiadaczem BMW E36 316i wesja sedan. Z tyłu mam założone lapmy firmy DEPO, chciałbym się dowiedzieć która żarówka jest za co odpowiedzialna?

Dołączam obrazek:

http://images65.fotosik.pl/613/675f9f3d497d3431m.jpg

Dodam że pod nr 1 mam gniazdo dwuwłóknowe i mam tam postój i hamulec no i to byłoby na tyle, nic więcej nie świeci po za kierunkiem i wstecznym.

Opublikowano
zwróć uwagę, że nie wszystkie egzemplarze mają pociągniętą wiązkę do prawego światła przeciwmgłowego (niektóre tylko do lewego), ale we wszystkich egzemplarzach oba skrajne zewnętrzne światła masz na żarówkach dwuwłóknowych.
  • 5 lat później...
Opublikowano
Pozwolę odświeżyć temat. U mnie w Coupe z tyłu po lewej stronie jest o 1 lub dwa kabelki mniej aniżeli po prawej stronie. Czy wystarczy te dwa kabelki do kostki dociągnąć? Czy na desce powinna też świecić się jaka kontrolka, że z tyłu jest przeciwmgielne zapalone? Bo u mnie nic nie świeci na tył dolnym przyciskiem, tylko na przód górnym, może też żarówka przepalona, o ile w ogóle przejście na kablach jest z przodu do tyłu ale to sprawdzę jak będę widział się z moją panią za 3 tygodnie :)