Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pytanie czy kierownice z e36 94' czteroramienna da sie zamienic na 3 ramienną z 96 roku....chodz o to czy byle jakies róznice i kiedy..

dzieki za odp pozdrawiam

przeszukalem forum ale nie znalazlem akurat tego

Opublikowano
zdaje sobie sprawe ze w m pakiecie taka byla ale czy bedzie pasowala np z 96 do auta z 94??? :modlitwa:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bez poduszki będzie pasować, ale jeśli masz airbag to było trochę zmian... I np kiera z 92 z poduchą nie bedzie pasować do modelu z 98 z poduchą.
Opublikowano

no wlasnie chcialem zamienic swoją 94 z poduszka na 3 ramienna z 96 z poduszka

ktos moze wiec kiedy wychodzily jakies zmiany??

Opublikowano

....bleumannis

... co masz zamiar zrobić z tą starą kierą ??? bo ja kupiłem auto z sportową aluminiowo skurzaną i jakoś mi nie pasi ...

odkupiłbym tą standardową od ciebie

:)

pozdrowienia

:arrow:

Opublikowano

narazie nic z nią nie zrobie bo czyms musze kierowac a nowej jeszcze nie mam :mrgreen:

w kazdym razie na allegro byla ostatnio trzyramienna z poduszką stan bdb za 260zl i gosc ją za tyle sprzedal....a ja do dzis nie wiem czy pasuje kierownica z 96 do 94???

ja bede sprzedawal to dam znac ale mysle okolo 100zl z poduszką

Opublikowano
Wedlug mnie to w 1995 byly male zmiany mechaniczne, a jesli Twoja jest z 1994 to moze byc problem z nowsza kiera, ale najepiej byloby po prostu przymierzyc, bo teoria i praktyka czasem sie nie pokrywaja.

gnojowka pedzona rakieta:D

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif