Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chopaki oswieccie mnie, mam ustawione home light na 20s zmieniam na 40-60s i nic po zamknieciu samochodu nic sie nie zapala, w jakiej pozycji mam miec przelacznik swiatek zeby sie cos zapalilo i oswiecilo droge do garazu? probowalem wszystkie pozycje co ma sie zapalic ringi halogeny ?
Opublikowano
Kolego, wyjmujesz kluczyk i klikasz wajcha od kierunkowskazu tak jak bys chcial mignac dlugini i beda ci swiatla mijania i tylne swiecic przez czas jaki masz ustawiony;)
Opublikowano

A pozycja na pokretle swiatel ma byc na 0 wylączone?

ps .a jak wlaczyc oswietlenie drogi do samochodu po otworzeniu autka?

Opublikowano
Kolego, wyjmujesz kluczyk i klikasz wajcha od kierunkowskazu tak jak bys chcial mignac dlugini i beda ci swiatla mijania i tylne swiecic przez czas jaki masz ustawiony;)

Troche to sredniowiecze dla mnie :shock: w innych autkach mialem to z automatu zadnej wajchy nic nie wciskalem przy wysiadaniu tylko wysiadam z samochodu i swiatelka sie wlaczaly wspolpracowalo to z czujnikiem zmierzchu

Opublikowano
Tez uwazam to za niewypal zes trony BMW:/ zastanawiam sie czy da sie na najzwyklejszym module LM od halogenow tylko ze z zalozonymi xenonami da sie zakodowac zeby z automatu swiecily w nocy ringi, brewki i np. Przeciwmglowe jako home light? Ktos zorientowany w temacie moze sie wypowie?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie da sie,takie rzeczy tylko z LM2.
Opublikowano

Troche to sredniowiecze dla mnie :shock: w innych autkach mialem to z automatu zadnej wajchy nic nie wciskalem przy wysiadaniu tylko wysiadam z samochodu i swiatelka sie wlaczaly wspolpracowalo to z czujnikiem zmierzchu

To Bmw a nie inne Autko!!

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
Opublikowano

To Bmw a nie inne Autko!!

Po co krzyczysz wykrzyknikami widze wlasnie ze badziew a nie auto :D

Opublikowano
Koledze chodziło chyba o to ze to "wioska " aby w BMW takie coś było z manetki a nie z kluczyka :wink:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To po co kupiles taki badziew,a teraz placzesz.Trzeba bylo zostac przy wiesvagenie,bynajmniej droge do obory by ci oswietlal. :twisted:

Opublikowano (edytowane)

To po co kupiles taki badziew,a teraz placzesz.Trzeba bylo zostac przy wiesvagenie,bynajmniej droge do obory by ci oswietlal. :twisted:

Lexus ,mesiu,audik ,maja w standarcie takie rzeczy czy cięzko Ci sie z tym pogodzic? no ale to przeciez wielkie "B" daleki jestem od placzu ale takie rzeczy jak brak wskazan temperatury czy podstawowe funkcje w idrive ktorych brak są niestety irytujące w tej klasie auta :shock:

Edytowane przez tomas73
Opublikowano
Audi sie znudziło !!!

Tak rozsypalo sie jesli to Cie ucieszy :D Co Ty masz z tym krzykiem :?: