Skocz do zawartości

E 53 polift, zbiornik paliwa, odpowietrzenie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie ile wleliście maksymalnie paliwa do naszych aut? I czy istnieje jakiś sposób na odpowietrzenie zbiornika, żeby wlać więcej? Czy po prostu wchodzi bez poduszki powietrznej? A może wystarczy wysoki krawężnik lub lewarek? Pozdrawiam.
Opublikowano
qrde bałbym się tam tankować diesla na CR. Stare dostawcze czy autobusy wszystko przepalą ale czy x5 też ? Ja czasem po drodze jak jestem zmuszony tankować nie na markowej stacji to zastanawiam się czy czasem to się czkawką nie odbije. Mam zasadę, że nie tankuję na stacjach gdzie sobie ceny dyktują z kapelusza. Sam prowadzę biznesy i nigdy z ludzi skóry nie zdzierałem ;)
Opublikowano
Tomasz od dwóch lat tankuję ruską, a znam takich którzy do lepszych/nowszych ją leją. Druga sprawa, zobacz jakie fury jeżdżą w federacji! U nas nie uświadczysz tylu takich aut.
Opublikowano
Siema. Nie będę się wymądrzał bo nigdy na ruskiej nie jeździłem. Słyszałem tylko różne opowieści między paliwami naszymi, niemieckimi i ruskimi. Pewnie na ruskim LukOil nic się nie stanie z układem wtryskowym.
Opublikowano

Mam styczność z paliwkiem dobre kilkanaście lat.Swojego czasu paliwko od sąsiadów było świetne,nie wiem jak teraz.Ale patrząc jakie tam fury latają zimą myślę,że nic się nie zmieniło.

Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2