Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No to syty spot się zapowiada :roll:

Może koledzy ze sporta dołączą, to będzie lepiej :wink:

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

może dam rade podjechać z Krakowa...najpewniej nie samemu :8)

chętnie poznam nowe twarze i zobacze jak to się robi na podkarpaciu :cool2:

taka sytuacja :diabel_faja:

Back to the roots...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Panowie 25.05 jest 1/4 mili w rzeszowie wiec mozna urozmaicic spota :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie 25.05 jest 1/4 mili w rzeszowie wiec mozna urozmaicic spota :)

Popieram ;)

Do tego zawsze można później ogarnąć jakiegoś grilla i kiełbaski, jak pogoda dopisze :mrgreen:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ja i tak jade na 100% na cwiartke wiec mozna sie jakos ustawic, ale wtedy wypada na rano sie umowic, lub odwrotnie po wyscigach. Decydujcie ;)
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Myśle że lepiej się ogarnąć/spotkać przed a po możemy gdzieś przejechać coś wtrącić i wypić :D

Ale i tak powinniśmy zrobić 100% listę obecności

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Myśle że lepiej się ogarnąć/spotkać przed a po możemy gdzieś przejechać coś wtrącić i wypić :D

Ale i tak powinniśmy zrobić 100% listę obecności

No to trzeba sie ustawic wczesniej bo zawody od 11.

Opublikowano

Panowie a ta ćwiara w Rzeszowie,to rozumiem że jakaś grubsza impreza?

czy przypadkiem nie ma na YT filmików z wcześniejszych edycji??

jakieś konkretne info gdzie i kiedy ten spot,bo chciałbym to jakoś zgrać

w czasie...rozumiem że piszemy o niedzieli 25 maja? :8)

Back to the roots...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Niestety nie bedzie mnie 25.05, wypadl mi wyjazd do niemiec :(
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Ja byłem na spocie w czwartek w Wawie pod narodowym , jak tam było kilka aut to

u nas nawet nie liczę na 3 :duh: , na wschodzie miłość do aut jest także w innym wymiarze :D

• 5 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie żartuj, już niejedna próba była i zawsze kończy się na niczym, ew 2 max 3 auta przyjadą.

Prawda jest taka że są chętni z bmw-sport, z klubu, z innych for, czy nawet z fejsbukowych profili motoryzacyjnych, ale nikt nie chce skrzyknąć jakiegoś wspólnego zlotu wspólnie, więc wygląda to jak wygląda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w Krk niezłe spoty się odbywały,a teraz posucha po całości...ja sam myślę co by do Katowic zaglądnąć,ale to bardziej przez BMW-Sport...albo

do Kielc,bo tam mocny team jest z BMW Klub Kielce...w każdy wtorek ludzie się zbierają i wierzcie mi,wielu mogło by być zadziwionych frekwencją,

a gdyby się dowiedzieli że ktoś z zewnątrz przyjezdza,to by było święto :mrgreen:

Back to the roots...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W planach przedświąteczny spot w Krk....więcej info w poście krakowskim

Jest nawet lista :8)

Back to the roots...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
w Rzeszowie/Mielcu i okolicach dzieje się coś czasami? :)

w rzeszowie sie dzieje, ale na sporcie

badam grunt tutaj :norty:

.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

widze ze z Rzeszowa fanatacy wiec ma sprawe... o to ona

Witam wybaczcie ze tak na glownym pisze ale to wazne, mam mała prozbe jak i oferte dla was....

Ok wiec sprawa jest taka, moj przyjacie jest strasznym fanatykiem bmw chodzi o to ze bierze slub 25 lipca czyli za 5 tyg. jego marzeniem jest pojachac do slub ladna biala beta. i tu moja prozba jesli ktos jest z woj. podkarpackiego i ma ladna biala slicznatke i chcialby mi pomoc spelnic kumpla marzenie jak i zarobic to prosze sie odezwac na mojego maila.... slub jest 25 lipca czyli wlasciciel musial by sie pobawic caly dzien w pana kierowce spoko nie na glodniaka zajmiemy sie tym. Sprawa jest barzo wazna i nikt nie bedzie zalowal nikomu wiec jesli masz staruszke bume w idealnym stanie czy bume 5,6,7 czy z X serii lecz tylko biala gdyz to slub prosze to moj mail [email protected].

to nie jest dlamnie latwa sprawa gdyz jestem w anglii aby zorganizowac cos takiego leecz prosze o kontakt jesli jestescie zainteresowani...... za kazde ifo bede dozgonnie wdzienczny lub znajdz mnie na fc Lukasz Michalski z Portsmouth Zielona gora na zdjeciu typ na bialym scigaczu ;}

aaaaa slub odbedzie sie w ustrzykach dolnych podkarpackie 25 lipca ..... dzieki jak cos to czekam na info.!!!