Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś podczas odryglowania centralnego zamku lusterka zaczęły się otwierać i otwarły się o dużo za dużo. To znaczy przeskoczyły swoja prawidłowa pozycje i otwierają się dalej o ok 180 stopni.

Ręcznie można je przesunąć i ustawić w właściwa pozycję.

Pytanie do was co się mogło stać. I jak to naprawić?

Opublikowano

Po wstawieniu samochodu do garazu ogrzewanego, problem z lusterkami rozwiązał się sam.

Rada nie używać lusterek w zimie. Wydaje mi się że wina to ujemna temperatura.

Temat uważam za zamknięty.

Opublikowano
Ja wczoraj umyłem auto postał na dworze i dziś mam ten sam problem lusterko kierowcy rozkłada się na maxa.
Opublikowano
Cześć. Poczytaj pod hasłem szalejące lusterka. Miałem podobny problem napisałem jak poszło.., a chłopaki opisują gdy to zawiedzie. Powodzenia.
Opublikowano
Po wstawieniu samochodu do garazu ogrzewanego, problem z lusterkami rozwiązał się sam.

Rada nie używać lusterek w zimie. Wydaje mi się że wina to ujemna temperatura.

Temat uważam za zamknięty.

Tu nie chodzi o używanie elektronicznego składania, lub rozkładania, a o to że po naciśnięciu na pilocie otwierania lub zamykania samochodu same się rozkładają dalej pomimo że są w pozycji do jazdy

Opublikowano
A jak ustawić żeby lusterka składały i rozkładały się przy zamykaniu lub otwieraniu auta z pilota ?