Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam mam problem z kluczykiem tz.elektronicznie jest sprawny tylko piekielne przyciski gumowe się rozpadają.niestety serwis odpada za droga impreza.Poroszę o poradę,może można to gdzieś wymienić. Edytowane przez norek-66
Opublikowano
Dzieki za podpowiedz. :D zgadza się sa na alegro nawet dzwoniłem do goscia ale on sam niewie czy da się przełożyć same przyciski ,czy nie sa wtapiane w plastyk.może ktos wie gdzie można dorobić za rozsądne pieniądze bo serwis to ok.620 zeta.
Opublikowano
A dlaczego chcesz przekładać przyciski? Przecież kluczyk się programuje! Sprawdź w instrukcji, jest cały opis co zrobić kiedy zcas od wyjecia baterii z kluczyka przrekroczył 1 min, wówczas kluczyk sie rozprogramuje, więc myslę, że jesli kupisz nowy kluczyk możesz go również zaprogramować dla swojego auta..hm..tak myslę :duh:

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano
chcę przełożyć same przyciski ponieważ kluczyk mam sprawny tylko zewnetrzne gumy są porwane i jak się nieda przełożyć to wtedy będę musiał myśleć o całym nowym kluczyku
Opublikowano
kupiłem kluczyk na alegro za 5dych i postanowiłem przełożyć same przyciski operacja się udała trwała prawie dwi godziny bo jak się okazało to nie takie proste Gumowe przyciski sa zalewane na wylot w plasykowej obudowie ponadto między dwoma przyciskami jest zatopiona cienka plastykowa poprzeczka która trzeba było rozciać ale z pomocą lupy i skalpela można to zrobić wyszło idealnie 4stówki zostały w kieszeni