Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem nowy na forum ale nie jestem nowicjuszem jeśli chodzi o bmw

założyłem temat ponieważ nigdzie nie ma odpowiedzi na forum mianowicie

1 co wchodzi w skład pakietu oświetlenia mianowicie mam w swojej xenony lampki w podsufitce i daszkach na nogi i w klamkach zewnętrznych jednak te chyba nie działają :oops:

jest jakiś włącznik???

2 czy da się w e87 ustawić automatyczny włącznik świateł nie tylko zmierzchowy???

3 S450A aktywna wentylacja oparć fotela- na czym ta opcja polega

4 P7RPA Pakiet Advantage co to za opcja

dzięki i w krótce założe nudną galerię mojej 120i

BOKIEM ALBO WCALE...
Opublikowano
witam jestem nowy na forum ale nie jestem nowicjuszem jeśli chodzi o bmw

założyłem temat ponieważ nigdzie nie ma odpowiedzi na forum mianowicie

1 co wchodzi w skład pakietu oświetlenia mianowicie mam w swojej xenony lampki w podsufitce i daszkach na nogi i w klamkach zewnętrznych jednak te chyba nie działają :oops:

jest jakiś włącznik???

2 czy da się w e87 ustawić automatyczny włącznik świateł nie tylko zmierzchowy???

3 S450A aktywna wentylacja oparć fotela- na czym ta opcja polega

4 P7RPA Pakiet Advantage co to za opcja

dzięki i w krótce założe nudną galerię mojej 120i

Ad. 4 Słabo szukasz :nienie:

viewtopic.php?f=33&t=111520

Ad. 1 Z tego co wiem, xenony nie wchodza w skład pakietu oswietlenia. Są oddzielnie wymienione na liście. Ja nie mam xenonów a mam pakiet oswietlenia. U mnie podświetlenie klamek zew. działa po odryglowaniu zamka cent. oraz po otwarciu drzwi, włącznika żadnego nie ma, chyba że ja o czymś nie wiem.

Opublikowano

dzięki że chociaż ty odpowiedziałeś :handshake:

jeszcze jedno pytanie czy jadąc z pasażerem z przodu który nie zapiął pasów wyświetla się wam komunikat na desce wraz z sygnałem dźwiękowym(tak jakby kierowca był niezapięty)???

Pozdro!

BOKIEM ALBO WCALE...
Opublikowano

Tak. W siedzeniu pasażera jest mata która działa jak czujnik obciążenia. Swoją drogą różnie to działa - jak ktoś jest lekki u mnie czasem nie działa.

Pozdrawiam

Opublikowano
u mnie w ogóle pasażer może jechać niezapięty żaden komunikat się nie pojawia a ciekawe bo podobno mam egzemplarz bezwypadkowy :wink:
BOKIEM ALBO WCALE...
Opublikowano
nie muszę u mnie nawet kontrolka się nie zapala pytałem czy to normalne czy tylko u mnie tak jest :D
BOKIEM ALBO WCALE...
Opublikowano
dzięki że chociaż ty odpowiedziałeś :handshake:

jeszcze jedno pytanie czy jadąc z pasażerem z przodu który nie zapiął pasów wyświetla się wam komunikat na desce wraz z sygnałem dźwiękowym(tak jakby kierowca był niezapięty)???

Pozdro!

U mnie chyba było tak, że od pasażera bez pasów też dzwoniło, ale ostatnio pamiętam nie dzwoniło. Może żona schudła hihi :mrgreen: