Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.facebook.com/pages/Sfotografuj-kierowc%C4%99-BMW/651428694880250

Nic mnie już nie zdziwi, poczekajcie z rok a żeby kupić BMW będzie trzeba zrobić specjalne prawo jazdy i dodatkowe testy psychologiczne. Można zrobić taki profil o dowolnej marce i zaraz się coś znajdzie ale cebulaki czepili się BMW i basta. Najlepsze, że najwięcej mają do powiedzenia ci co nigdy nie mieli styczności z tą marką.

Opublikowano

Ostatnio widziałem obrazek na kwejku o tym jak radzić sobie z pijanymi kierowcami. Autor tego obrazka chyba chciał być śmieszny bo w jednym punkcie wymienia "zakaz jazdy BMW".

Chciałbym dożyć dnia (mimo iż młody jeszcze jestem) kiedy Polacy uświadomią sobie, że wypadki powodują NIE TYLKO pijani kierowcy, NIE TYLKO właściciele BMW, że w państwie kradną NIE TYLKO politycy, NIE TYLKO media starają się nas ogłupić.... Ludzie wpadli w takie dziwne koło - jeżeli coś się stanie - ciągle jest poszukiwanie winnych. Jeśli winny jest trudny do określenia sięga się do stereotypów.

Nie jestem fanem hip hopu, ale są utwory, których tekst jest bardzo na temat. Wiec swoją wypowiedź chciałbym podsumować stwierdzeniem Ten Typ Mesa z płyty Donatana - Równonoc a mianowicie : " nienawiść - w tym kraju jedyna rzecz za darmo " .

Opublikowano
O ile jest jakiś artykuł w którym nie bierze udział BMW to pojawia się tekst w stylu "jechał samochodem osobowym". Bardzo rzadko wspominają markę auta. W przypadku BMW, wiadomo jak jest.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szkoda, że nie mam konta na fb bo bym napisał co o tym myślę. Na szczęście już tam mądrzy ludzie dowalają autorowi tego żenującego fanpage'a, czy jak to się zwie. :)