Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby Ci się nie odechiało e 60

Samej akcyzy wychodzi powiedzmy 7tys( bez zaniżania wartości itd) ale te wszystkie auta które wstawiłeś To pewnie trupy

wszystkie 2003/2004 i poniżej 200 tyś przebiegu i oczywiście golasy.

Nie wolał byś wypas e 46 lub e 39? Ja bym wolał

Koledzy Ci pozazdroszczą tydzień dwa a ty zostaniesz ze swoim e 60

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mnie już to zastanawia: CENA 34900,-ZŁ DO NEGOCJACJI - jaki to musi być trup, przepraszam okazja, że idealna 3 litrowa limuzyna z ledwie przebiegiem 186 tys. km ( chyba ulubiona liczba handlarzy ) ma taką super cenę.

Z takim przebiegiem to ja swoją 4 letnią E91 kupiłem.

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
Mnie już to zastanawia: CENA 34900,-ZŁ DO NEGOCJACJI - jaki to musi być trup, przepraszam okazja, że idealna 3 litrowa limuzyna z ledwie przebiegiem 186 tys. km ( chyba ulubiona liczba handlarzy ) ma taką super cenę.

Z takim przebiegiem to ja swoją 4 letnią E91 kupiłem.

Ale tutaj cena jest OK, przeciez to auto do oplat i 2003r.

Opublikowano
Jeśli do opłat to faktycznie może wyjść normalna cena, co nie zmienia faktu, że w taki przebieg nie wierzę.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano

Pisze że auto z bogatym wyposażeniem

gdzie on to wyposażenie widzi?

duża nawigacją i najbardziej komforotwymi fotelami- no co za idiota

mała navi i fotele tez zwykłe

nawet nie sport a co dopiero komfort

Opublikowano

nie umiem czytać tych kolorowych ogłoszeń, spróbuję dać dziecku to mi może przetłumaczy. Mignęło mi tylko powtórzone kilkakrotnie M sport , M pakiet, a poza kołami to go nie mogłem znaleźć :duh: Ciekawe jak wygląda niepełny komputer pokładowy skoro ten ma pełny.

także w odpowiedzi na Twoje pytanie:

marcin123456 napisał(a):

Co powiedzą Panowie na takie cudo?

To musi być cudo :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobre, dobre. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tekst do kabaretu normalnie. :cool2:
Opublikowano

ja też niedawno go gdzieś znalazłem...

Dziwi mnie jedno, powstają już piosenki o "polaczkach" szukających okazji, skecze kabaretowe, wszyscy niby wszystko wiedzą, a na forum coraz to nowe wątki.

e60 za 34000 w 3.0d z nadzieją że to jednak ten biały kruk, w innym wątku ktoś ma budżet 26-28 tys. i szuka e90 :mrgreen:

Widać musimy mieć duży dystans do siebie ....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja bym to ujął inaczej. Polacy to idioci, globalnie rzecz biorąc oczywiście. :) Mentalność tego narodu jest jaka jest i nie zmieni się chyba nigdy, bo jaki ojciec taki syn.
Opublikowano

to może są skutki braku obowiązkowej matury z matematyki. Ja jak mam na auto 60 tys. to szukam za 50 , a spora część jednak odwrotnie. ma 50 to szuka za 60. A potem jakoś to będzie. Pomijam już wyszukiwanie perełek...

Masz rację jednak idioci :mrgreen:

Opublikowano
Ja bym to ujął inaczej. Polacy to idioci, globalnie rzecz biorąc oczywiście. :) Mentalność tego narodu jest jaka jest i nie zmieni się chyba nigdy, bo jaki ojciec taki syn.

zabory, wojna, komuna- to wszystko zniszczyło ten kraj

obecnie politycy i unia

Ale wydaje mi się że z mentalnością jest już trochę lepiej niż chociażby 8 lat temu