Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam chcialem wlozyc wiekszy silnik do swojej e 36 91r.mam 1.8i i chcilem z 2.5 litra co procz silnika musze jeszcze przelozyc,gdzie dostane taki silnik ile kosztuje jego przelozenie i w ogole jak to zrobic?
Opublikowano
Jak widzę po raz n-ty taki post to nagle podnosi mi się poziom wk_____nia we krwi, a w oczach mam chęć mordu. Człowieku wysil się trochę i poszukaj pod hasłem: swap.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak widzę po raz n-ty taki post to nagle podnosi mi się poziom wk_____nia we krwi, a w oczach mam chęć mordu. Człowieku wysil się trochę i poszukaj pod hasłem: swap.

Śśśśśmu dogadał, ale niestety masz rację.

To kolejny forumowicz, który pomylił kupowane auta i teraz chce przełożyć silnik, ale jeszcze nie wie, że jak się zorientuje w temacie, to i tak z tego zrezygnuje.

Mimo wszystko powodzenia.

A co masz przełożyć? Krócej będzie napisać, co Ci z auta ZOSTANIE...

Kai
Opublikowano
witam chcialem wlozyc wiekszy silnik do swojej e 36 91r.mam 1.8i i chcilem z 2.5 litra co procz silnika musze jeszcze przelozyc,gdzie dostane taki silnik ile kosztuje jego przelozenie i w ogole jak to zrobic?

Takim to się powinno odbierać możliwość głosu na forum przez circa 0.5 roku to może by się nauczył!!!

LUDZIE czytajcie co jest w regulaminie a nie od razu z łapami!!!!

Faktycznie męczące jest to czytanie (bo odpisywanie już nie ma sensu). Śmietnik się robi niepotrzebnie.

Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.
Opublikowano
najprosciej bedzie jak kupisz drugie bmw np. 328 i sam sie do niego przelozysz (przesiadziesz) :)

Dokładnie... no chyba, że chcesz wrzucić V8 czy V12 ale to już inny temat i inna kasa.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari