Skocz do zawartości

[ E32 ] Numer nadwozia i zmiana języka menu w e32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie nabyłem niedawno e32 i mam kilka pytań.W którym miejscu znajdują się numery nadwozia samochodu oraz czy można w jakiś sposób zmienić język komunikatów wyświetlanych na komputerze(mam po francusku i szlag mnie trafia)?.Dziękuję z góry za odpowiedzi na moje lamerskie pytania.Pozdrawiam.
Opublikowano

Bylo kolego juz wiele razy :

Z M I A N A J Ę Z Y K A

Możemy to zrobić na dwa sposoby - wciskając prawy przycisk na konsoli zegarów i przekręcając kluczyk do poz. 1 lub najpierw przekręcając kluczyk do poz. 1 i wtedy wciskamy prawy przycisk na konsoli - kolejność nie ma znaczenia. Trzymamy go do czasu pojawienia się na wyświetlaczu nazwy języka ok. 10s.

Przykład: mamy ustawiony aktualnie niemiecki a chcemy angielski. Na wyświetlaczu wyświetli się najpierw aktualny język w tym przypadku niemiecki.

Puszczamy przycisk i wciskamy go ponownie na ok. 10s do wyświetlenia się następnego.

Angielski jest zaraz po niemieckim.

Jak już wybierzemy właściwy to puszczamy przycisk i przekręcamy kluczyk do poz. 0

Kolejność języków - zaczynając od niemieckiego - angielski, francuski, włoski i hiszpański.

TYLKO BMW gg:6314161 tel:509652936 SKYPE: leny-bmw
Opublikowano
A jak bedziesz wiedział jak wgrać polski to odezwij się napewno będzie dużo chętnych na taka modyfikację.
Opublikowano
Dziękuję za pomoc,Numery odnalazłem a ze zmianą języka za chwilę będę działał.Może jest jakiś użytkownik 750i w Łodzi , który chciałby podzielić się wskazówkami dotyczącymi tej skromnej maszynki?Pozdrawiam.
Opublikowano
Bylo kolego juz wiele razy :

Z M I A N A J Ę Z Y K A

Możemy to zrobić na dwa sposoby - wciskając prawy przycisk na konsoli zegarów i przekręcając kluczyk do poz. 1 lub najpierw przekręcając kluczyk do poz. 1 i wtedy wciskamy prawy przycisk na konsoli - kolejność nie ma znaczenia. Trzymamy go do czasu pojawienia się na wyświetlaczu nazwy języka ok. 10s.

Przykład: mamy ustawiony aktualnie niemiecki a chcemy angielski. Na wyświetlaczu wyświetli się najpierw aktualny język w tym przypadku niemiecki.

Puszczamy przycisk i wciskamy go ponownie na ok. 10s do wyświetlenia się następnego.

Angielski jest zaraz po niemieckim.

Jak już wybierzemy właściwy to puszczamy przycisk i przekręcamy kluczyk do poz. 0

Kolejność języków - zaczynając od niemieckiego - angielski, francuski, włoski i hiszpański.

jaki prawy na konsoli zegarow ten od zerowania przejechanych kilometrow czy ten od wyolaczania komunikatow kompa ??

,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano
A co kolega " lukaszra" lewego od prawego przycisku nie odróżnia. Prawy to prawy jest tylko jeden a drugi to lewy.
Opublikowano
A co kolega " lukaszra" lewego od prawego przycisku nie odróżnia. Prawy to prawy jest tylko jeden a drugi to lewy.

a t y nie badz taki mon :wink: :mrgreen: dry :))))) pozdrawiam dzieki

,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo