Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ,zauważyłem dziś że filterek odmy który zmieniłem miesiąc temu jest suchy a dookoła odmy mam troche oleju wywalonego,co mogło się zatkać według was,odma też nowa dopiero 1 raz zmieniam sam filterek ,membrana oki uszczelki itp,tam sa kanaliki jakieś widze czy one mogły sie pozatykać?, zaczął kopcić widzę na wolnych obrotach

viewtopic.php?f=72&t=117890

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dodaj do tematu np.model Twojego auta bo niczego się zaraz nie dowiesz.
Opublikowano
Dodaj do tematu np.model Twojego auta bo niczego się zaraz nie dowiesz.

Kolega ma przecież w profilu 530d....

Wszystko wskazuje na to e odma zatkana,ewentualnie zle uszczelke założyłeś.

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Opublikowano
rozłożyłem i złożyłem znowu ,zobacze pojeżdzę z tydzień i znowu rozkręce,fakt ze podczas tego miesiąca zrobiłem nie wiele km ok300 mało jexdziłem byłem w delegacji to tyle co żona ,możliwe ze źle skreciłem że moze gdzieś sie uszczelka podwinęła albo coś ,zobaczymy,a czy te kanały mogą sie zatkać?tzn te co olej się dostaję do odmy od dołu? wkładałem tam drucik i wchodzi nawet głęboko\
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.