Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
transmitery nie są idealne jeśli już to kupisz polecam początek skali fal radiowych (najmniejsze szumy)
Loading... ██████████████] 99%
Opublikowano
jakosc zblizona do kasety heh , na normalne sluchanie bez problemow sobie radzi , a jesli chcesz dolozyc jakiegos suba lub lepsze glosniki i sluchac glosniej ,czysciej bez szumow to tylko porzadne radio , lub zmieniarka
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Znam bol smigania z kaseta. Kupilem transmiter za 17 zl z pilotem i wyjsciem na pendriva. Jestem bardzo zadowolony! Laduje sobie efajke, muzyka z telefonu i wyglada calkiem schludnie. Pilot to bardziej gadzet, ale jak jest, to czemu nie. Jakosc dzwieku nie powala, ale uwierz mi, ze majac do wyboru w trasie radio maryja i inne zlote przeboje, bedziesz zadowolony. Mankament? Z reguly wtyczka do zapalniczki jest minimalnie za mala i na wybojach moze wyskoczyc.

http://allegro.pl/okazja-transmiter-fm-obrotowy-odtwarzacz-mp3-rt1-i4048015847.html, ten kosztuje prawie 50, trzeba poszperac, znajdziesz za <20zl.

Opublikowano

hej tomsen,

dzięki za info, ja zakupiłem ten transmitter:

http://archiwum.allegro.pl/oferta/transmiter-fm-mp3-glosnomowiacy-bluetooth-2piloty-i3814070440.html

ale, musiałem go odesłać z powrotem, szumy były straszne i słaba jakoś dźwięków w porównaniu z cd. Sprawdzałem w 3 różnych typach samochodów i to samo było. Sprzedawca twierdzi, że odesłał sprzęt do producenta i , że mają w sobie "lekki" szum i tak ma być. Dla mnie to porażka, liczyłem na brak szumów chociaż. Na razie muszę się zadowolić płytami CD. Może kiedyś zmieniarkę zakupię...

Opublikowano
No z cd nie ma zadnego porownania. Dla mnie to bylo miec muzyke albo nie miec:) dlatego polecilem;)