Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj dosyc niespodziewanie zdecydowalem ze moim nastepnym BMW bedzie wlasnie e46 330xd, jutro jade obejrzec i ewentualnie kupic to autko. W zwiazku z tym ze decyzja zostala podjeta nagle nie mialem czasu aby dowiedziec sie cos wiecej na temat tego modelu. Chodzi mi glownie o naped 4x4

Jest to rocznik 2000 na pelnym wyposazeniu (xenony, navi, TV, elektryczne fotele, pelna elektryka, naglosnienie HERMAN KARDON, czujniki deszczu i cofania, wielofunkcyjna kierownica, telefon itp...) cena to 49900. Oczywiscie przed zakupem auto bedzie sprawdzone w ASO BMW - a co Wy myslicie na temat tego auta jak z awaryjnoscia napedu 4x4, silnika :?: aha ma przejechane 160tys km i ksiazke serwisowa z przegladami do stycznia 2006, podobno nie bylo uderzone ani lakierowane...

pozdrawiam

Opublikowano
dla mnie dopiero xdrive wart jest kasy,nawiasem tylko 5 tys zl wiecej,swieci triumfy w europie zachodniej ,trojka schodzi w 80% wlasnie z x-drive,wracajac do pytania .moim zdaniem to eksperyment bmw ,ktory im zabardzo nie wyszedl,odbiera temperament tym wspanialym silnika,moze to nie kapa...,ale jakos nie to.pisze na podstawie jazd 330xi.pozdrawiam
Opublikowano

AUTKO PIERWSZA KLASA ! MODEL UDANY W 100 % !!!

szkoda ze nie odezwales sie wczesniej miesiac temu sprzedalem takie autko !

mialem 330xd 2001 od nowosci jezdzilo w moim domku ! lecz czas go wymienic na 330xd E90 !

powiem krotko ! kupuj ! autko extra sprawa !

tylko troche utratek wartosci z 186 tys 2001 spadek 65 tys zl 2006

jesli bedziesz miec jakies pytania o tym modelu moge duzo ci powiedziec

Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano

Wlasnie wrocilem do domu nowym autem :D jak na razie jest wszystko ok... napewno zwroce sie do Ciebie o pomoc z gory thx

pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
ja jutro też wyjeżdżam po 330xd Touring z 10.2001r ciekaw jestem opini nigdy nie miałem silnika diesla - czy to jest głośne ?? czy da się wytrzymać - zapomniałem się przywitać więc idę tak gdzie powinienem :D
Opublikowano
ja jutro też wyjeżdżam po 330xd Touring z 10.2001r ciekaw jestem opini nigdy nie miałem silnika diesla - czy to jest głośne ?? czy da się wytrzymać - zapomniałem się przywitać więc idę tak gdzie powinienem :D
Kupuj kupuj tak jak napisałem gdzieś tam będziesz zadowolony szkoda,że to kombiak,ale to kwestia gustu :twisted:
Opublikowano
to Ty tu ?? już więcej nie pytam , no taki akurat jest mimo że kombiak mi wogóle niepotrzebny - a jaka firma specjalizuje się właśnie w chipowaniu tych modeli aut ? z Audi bym wiedział, tu nie bardzo
Opublikowano
no i nie kupiłem w szczecinie tej beemki - mimo zapewnień sprzedawcy auto okazało się bite / salonowe / szkoda było trasy z Katowic ale miałem jeszcze jedno w za[pasie , 320d już po lifcie z czerwca 2002r u smorawińskiego zostawione w rozliczeniu za nowe w Poznaniu - i to był strzał w dychę - kupiłęm to auto i mimo że to kombi jest jednak ładny / grafit metalik / ma pełne wyp bez skóry i navi ale opełny serwis - z ceny wyjściowej utargowaliśmy ażz 6000 mniej więc dobrze wyszło że to ze szczecina było malowane - jestem zadowolony aż za bardzo z tego auta - mimo automatu spalanie średnie miałem 5,4 L na trasie 460km a aż tak słaby on nie jest bo 150KM - jednak myślałem że audi jest bardzio dobre ale do czasu kupna tej beemki :)
Opublikowano
no i nie kupiłem w szczecinie tej beemki - mimo zapewnień sprzedawcy auto okazało się bite / salonowe / szkoda było trasy z Katowic ale miałem jeszcze jedno w za[pasie , 320d już po lifcie z czerwca 2002r u smorawińskiego zostawione w rozliczeniu za nowe w Poznaniu - i to był strzał w dychę - kupiłęm to auto i mimo że to kombi jest jednak ładny / grafit metalik / ma pełne wyp bez skóry i navi ale opełny serwis - z ceny wyjściowej utargowaliśmy ażz 6000 mniej więc dobrze wyszło że to ze szczecina było malowane - jestem zadowolony aż za bardzo z tego auta - mimo automatu spalanie średnie miałem 5,4 L na trasie 460km a aż tak słaby on nie jest bo 150KM - jednak myślałem że audi jest bardzio dobre ale do czasu kupna tej beemki :)

To ile w końcu dałeś po utargowaniu za tą 320d 2002 rok?

Opublikowano
Bo właśnie chcę kupić compacta z 2002 roku też właśnie na tym silniku. I mam jednego na oku i też ma właśnie 200k najechane. No i się zastanawiam czy w to wchodzić. Ale w środku bajery, białe skóry itd. Ładnie utrzymany i cały czas serwisowany w ASO w Polsce. A ile Ci pali to cudo po mieście i w trasie, jeśli można wiedzieć. Tylko tak naprawdę, bez koloryzowania :norty:
Opublikowano
narazie nic nie mogę powiedzieć co do spalania , jedynie powrót do domu po zakupie - na 460km średnie spalanie miałem 5,3L/100km ale przez 230 kilometrów jechałem 130-140 po A4 a wcześniej przez cały Wrocław i Poznań więc nie jest żle - ostatni wpis w książce mam po 231tyś km - teraz ma 234 tys - w środku jak nowe ale jak się przypatrzyć to widać kilosy na pedałach i kierownicy - skrzynia automat. Jeżeli przebieg autentyczny i salon Polska to ok bo jak z zachodu i ma 100tyś to lipa bo kręcony - długo szukałem , w niemczech też i wszystkie pewne, niebite i niekręcone miały właśnie takie przebiegi jako 4 latki a ich cena była średnio 15tys euro więc dużo trochę