Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wpadł mi kluczyk (narzędzie-imbus) pod skrzynkę bezpieczników i modułów w komorze silnika. Wleciał tak że go nie widać, aż pod spód. Jak go stamtąd wydostać?
Nie chcem, ale muszem... jeździć na gazie.
Opublikowano
Nie bedzie to high-tech ale ja obkleilem srubokret tasma dwustronna (tylko taka dobra) i "gmeralem" pod skrzynka az sie przykleil. I o dziwo mi sie udalo.
Opublikowano

a nie prosciej wykrecic skrzynke ??? i go wyjac .... skrzynka jest mocowana na 4 srubki od strony kabiny kierowcy - musisz zdjac oslone pod kolumna i tam w rogu beda srubki :) od razu sobie zobaczysz czy zgnilizna nie atakuje :D.

Chociaz nie powiem sposob z tasma tez bardzo dobry.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
Ale jaja! Ja także nie domyśliłbym się i pewnie urwałbym coś, ponieważ zamierzałem w niedługim czasie zajrzeć pod spód tej skrzynki i sprzawdzić stan intalacji elektrycznej. Chyba że w E32 jest inaczej.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Sarna. Ostatnio walczyłem z tym i się poddałem po 2 godz. Fakt udało mi się odkręcić te cztery śruby i pucha była luźna ale nie dało się jej unieść. Przewody ją blokował i nie chciałem czeoś urwać lub uszkodzić. Kluczyk chyba tam pozostanie. :cry2:
Nie chcem, ale muszem... jeździć na gazie.
Opublikowano
Sarna. Ostatnio walczyłem z tym i się poddałem po 2 godz. Fakt udało mi się odkręcić te cztery śruby i pucha była luźna ale nie dało się jej unieść. Przewody ją blokował i nie chciałem czeoś urwać lub uszkodzić. Kluczyk chyba tam pozostanie. :cry2:

biedny kluczyk

powodzenia i pozdrowienia