Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam posiadam takie bmw 91r z silnikiem 1.8i,dzis kolega kupil sobie taka sama bete i musze przyznac ze jego cignie lepiej ale on ma jakies filtry i inne pierdoly sam dokladnie nie wie co bo nie patrzyl jeszcze w niemickie faktury co bylo robione.nie mam katalizatorow,mam sportowy tlumik i zawieszenie blistaina utwardzone i obnizone.jak radzicie co doda mojej buni troche kopa??poradzcie
Opublikowano
Załóż kata, normalne zawieszenie, normalny tłumik, kolegi M40 po tuningu pojeździ jeszcze tydzień, a Twoje będzie jeździło...
Opublikowano
mam bardzo ladna bude i nie chcialbym sie pozbywac jej naarzie wiec pytam o mniejsze rzeczy

W zależności ile chcesz wydać na to możesz dokupić wydajniejsze świece, ewentualnie zrobić porządnie dolot to z mniejszych rzeczy choć też stosunek przyrostu mocy do kosztów nie powala.

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
zrob caly uklad wydechowy przelotowy wymien kolektor wydechowy wstaw jakis porzadny dolot i walki rożądu i oczywiscie swiece i przewody wymien a jak to zrobisz mozna dalej ingerowac POZDRAWIAM :twisted:
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)