Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Posiadam i polecam, za te pieniądze na prawdę warto. Tylko uwaga na zaniżoną numerację, rozmiar XL odpowiada L

Pozdrawiam

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Napiszcie jak dojda, jak z jakoscia i jaki kolor. Pierw myslalem ze to kurtka dwustronna ale jednak dwa kolory. Poki co niebieska ze zdjec bardziej mi pasi. Jak jest z materialem po wewnętrznej stronie. Polar czy zimna folia :wink:

🙃🙃

Opublikowano

Kurtka jest zimna, na pewno nie nadaje sie na zimę, to taka wiatrówka, materiał całkiem fajny ( ale ten zewnętrzny ) bo od środka tylko zwykła folia, chociaż i tak uważam, że za te pieniądze nie ma się do czego przyczepić.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ktora masz niebieska czy czarna? Na innej aukcji napisali kurtka dwustronna. Czyli z obu stron jest z tego samego zimnego materialu?

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No raczej na bank made in china :D oryginal by byl za 500 a nie za 90 a na innej aukcji za 79.

🙃🙃

Opublikowano

Nikt nie mówił, że oryginał.

W tej cenie to można jedynie oryginalny brelok do kluczyków kupić :wink:

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
Już widzę jak jest jakiś zlot i wszyscy w takich kurtkach wyskakują :cool2: kurteczka fajna jak za taką cenę . Podoba mi się niebieska ;)
Opublikowano
No raczej na bank made in china :D oryginal by byl za 500 a nie za 90 a na innej aukcji za 79.

Kolego możesz podrzucić linka z tą aukcją za 79zł ?

Opublikowano

Kategoria na Allegro: Odzież Damska :D Może dlatego rozmiary są zaniżone ;) :mrgreen:

Ale ogólnie kurtka wydaje się spoko! :cool2:

Tutaj cała lista kurtek:

http://allegro.pl/okrycia-wierzchnie-kurtki-5537?order=p&string=bmw&search_scope=category-1455

Rzeczywiście na niektórych aukcjach jest opisana jako dwustronna.

I uwaga na niektórych aukcjach czas oczekiwania na wysyłkę 20-35dni :shock:

Opublikowano
No i stało się kurtka zamówiona za 79zł plus dostawa 25zł, czas oczekiwania do 35 dni :mad2: made in china :wink: to tak samo jak moje radio też mam made in china. Wszystko teraz będzie ładnie pasować :cool2:
Opublikowano
No i stało się kurtka zamówiona za 79zł plus dostawa 25zł, czas oczekiwania do 35 dni :mad2: made in china :wink: to tak samo jak moje radio też mam made in china. Wszystko teraz będzie ładnie pasować :cool2:

Na aukcji z linku dostawa była 6 dni. Tylko cena trochę większa, ale ja tam kupiłem.

Opublikowano

A czego niby się spodziewałeś made in UE :D

Opublikowano
Kolego a czytałeś tam na aukcji na samym dole po prawej stronie ; Towar wysyłany jest bezpośrednio z zagranicy na adres kupującego lokalną pocztą.Dalej w Polsce dostarczany jest przez..., Teoretyczny czas dostawy wynosi 15-30 dni roboczych, ale zazwyczaj towar dociera dużo szybciej, po ok 1-2 tygodniach. ? Ciekawe jak będzie naprawdę ?
Opublikowano

Na aukcji z linku dostawa była 6 dni. Tylko cena trochę większa, ale ja tam kupiłem.

Kolego a czytałeś tam na aukcji na samym dole po prawej stronie ; Towar wysyłany jest bezpośrednio z zagranicy na adres kupującego lokalną pocztą.Dalej w Polsce dostarczany jest przez..., Teoretyczny czas dostawy wynosi 15-30 dni roboczych, ale zazwyczaj towar dociera dużo szybciej, po ok 1-2 tygodniach. ? Ciekawe jak będzie naprawdę ?

Opublikowano
Fajna sprawa tylko, aż tak na tle Bmw nie jestem ześwirowany :D

To już nie chodzi o te BMW ,ale jest fajny krój kurtki :norty:

Opublikowano
One są już sprzedawane od 2 lat koledzy :wink: :wink: :wink: i zamawiajcie większe o rozmiar....z doświadczenia wiem :mrgreen: :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco