Skocz do zawartości

[e60] kolor nadwozia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Panowie powiedzcie mi co myślcie o e60 w kolorze mysticblue

Coś w tym stylu:

http://i994.photobucket.com/albums/af64/SSRL_2006/DSC_2106-1.jpg

http://5series.net/info/options/exterior/mystic_blue/5.jpg

Czy jest sens się takim czymś interesować? Czy ten kolor pasuje do tego auta? Pewnie problemy ze sprzedażą będą :)

Opublikowano
a czy wszystkie e60 muszą być czarne albo srebrne ? mi się podoba :cool2: problem to miał byś z zieloną :duh:
Opublikowano

Gdybym ja stanął przed wyborem kupna e60 w tym kolorze to z pewnością z chęcią bym wybrał ten niebieski niż ten który mam w awatarze - wg mnie mysticblau gniecie system! :shock:

Jeśli jeszcze auto jest w m-paku i ma dobrze utrzymany lakier to już w ogóle poezja. Pierwszym argumentem "za" jest to, że aut w tym kolorze jeździ bardzo mało, co za tym idzie jesteś w pewien sposób unikatowy na tle tych wszystkich carbonschwarz, titansilber albo jak u mnie silbergrau. Wg mnie absolutnie nie miałbyś problemu z ewentualną sprzedażą. Wybór należy do Ciebie, bo jak powszechnie wiadomo o gustach się nie dyskutuje - ja brałbym w ciemno - oczywiście pod warunkiem że z samym autem wszystko ok.

Opublikowano
Ten kolor jest chyba najładniejszy do e60. Oczywiście wg mnie.
Opublikowano

Ja taki mam w E61 tyle, ze z szara skora.

Uwarzam, ze ladny kolor :cool2:

Opublikowano

A ja uważam, że kolor nie jest istotny - ważniejszy jest stan techniczny :twisted:

Osobiście największe wrażenie zrobiła na mnie biała E60 w M-pakiecie, z ładnymi, dużymi felgami i przyciemnionymi szybami oraz światłami.

Niebieski wygląda bardzo dobrze.

Opublikowano
A ja uważam, że kolor nie jest istotny - ważniejszy jest stan techniczny :twisted:

Osobiście największe wrażenie zrobiła na mnie biała E60 w M-pakiecie, z ładnymi, dużymi felgami i przyciemnionymi szybami oraz światłami.

Niebieski wygląda bardzo dobrze.

I dlatego tez wlasnie tak zrobilem :P

Z niebieskiego stala sie Biala dokladnie tak jak piszesz :cool2:

Opublikowano
a czy wszystkie e60 muszą być czarne albo srebrne ? mi się podoba :cool2: problem to miał byś z zieloną :duh:

hmmmm ja tam lubie swoj Oxford green 2:>