Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam chcialem spytac czy sa jakies ladniej swiecace moze mocniej zarowki postojowe albo normalne (mijania i drogowe)???91 rok e 36
Opublikowano
ale swieca na niebiesko troche czy jak??kolega ma co prawda w nissanie jakies zarowki ale one swieca no przynajmniej swiatlo w reflektorze jak sie patryz jest niebieskie daje to nieladny efekt,ja chcialbym takie zeby byly naprawde jasne biale
Opublikowano
Świecą na biało, a nie jak zwykłe na żółto. Ale ja ich nie polecam ponieważ bardzo szybko się przepalają (tak samo philisp blue vision, jak i osram cool blue). Miałem jedne i drugie, świecą podobnie i trwałość też podobna. Jeśli nie przeszkadza Ci częsta wymiana żarówek za ok 30pln sztuka to zakładaj.
http://www.dami.pl/~wiktorc/BMW/tuning.jpg
Opublikowano
Kup sobie komplet Philips Blue Vision. Cena nie najniższa, ale efekt i jakość na najwyższym poziomie.

A i postojowki gratis :wink:

Mi osobiscie nie przypadly do gustu , polecam Hella Blue Light.

Opublikowano
tzn do tych helli postojowki sa gratis??a jaka jest ich cena?

Do Philips Blue Vision dwie biale postojowki sa w prezecie (kolega soebie ostatnio zakupil)

A Hella kosztuje ok. 40 PLN (za dwie) na allegro.

Opublikowano
Niestety prawda jest taka, że wszystkie żarówki o podwyższonej światłości palą się szybciej. Cieńsze włókno, wyższa temperatura, niższa trwałość. Nie ma nic za darmo. Stanowczo natomiast nie polecam żarówek "ksenon" z allegro za "dobre" pieniądze.