Skocz do zawartości

żarówki w becie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam chcialem spytac czy sa jakies ladniej swiecace moze mocniej zarowki postojowe albo normalne (mijania i drogowe)???91 rok e 36
Opublikowano
Kup sobie komplet Philips Blue Vision. Cena nie najniższa, ale efekt i jakość na najwyższym poziomie.
Opublikowano
  • Autor
ale swieca na niebiesko troche czy jak??kolega ma co prawda w nissanie jakies zarowki ale one swieca no przynajmniej swiatlo w reflektorze jak sie patryz jest niebieskie daje to nieladny efekt,ja chcialbym takie zeby byly naprawde jasne biale
Opublikowano
Świecą na biało, a nie jak zwykłe na żółto. Ale ja ich nie polecam ponieważ bardzo szybko się przepalają (tak samo philisp blue vision, jak i osram cool blue). Miałem jedne i drugie, świecą podobnie i trwałość też podobna. Jeśli nie przeszkadza Ci częsta wymiana żarówek za ok 30pln sztuka to zakładaj.
http://www.dami.pl/~wiktorc/BMW/tuning.jpg
Opublikowano
Kup sobie komplet Philips Blue Vision. Cena nie najniższa, ale efekt i jakość na najwyższym poziomie.

A i postojowki gratis :wink:

Mi osobiscie nie przypadly do gustu , polecam Hella Blue Light.

Opublikowano
  • Autor
tzn do tych helli postojowki sa gratis??a jaka jest ich cena?
Opublikowano
tzn do tych helli postojowki sa gratis??a jaka jest ich cena?

Do Philips Blue Vision dwie biale postojowki sa w prezecie (kolega soebie ostatnio zakupil)

A Hella kosztuje ok. 40 PLN (za dwie) na allegro.

Opublikowano
Niestety prawda jest taka, że wszystkie żarówki o podwyższonej światłości palą się szybciej. Cieńsze włókno, wyższa temperatura, niższa trwałość. Nie ma nic za darmo. Stanowczo natomiast nie polecam żarówek "ksenon" z allegro za "dobre" pieniądze.