Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z moja benią otóż wyjade z garazu jest wszystko ok przejade ok. 4 km i zaczyna mi sie dławić jak chce dodac gazu to mi ją przymula, nie wiem czemu bo mi tylko tak robi jak jest zimnaa, jak sie rozgrzejee to idziee normalnie, mechanik mi mowil ze to przepustnica ma winee ale chcialbym sie dowiedziec czy to jest too. Pomoże ktoś ? Pozdrawiam Błażej ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Coś mi się wydaje,że to problem z instalacją gazową.Auto jak jest zimne,to jedzie na benzynie,gdy się rozgrzeje to chcąc przełączyć się na gaz napotyka jakiś problem.

Czy auto na samej benzynie zachowuje się tak samo?

Opublikowano
czytales regulamin zakladana tematu??!! ludzie zacznjcie czytac bo az mi sie czasem przestaje chcieć odpowiadać nawet jak wiem jak czytam tytul!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
czytales regulamin zakladana tematu??!! ludzie zacznjcie czytac bo az mi sie czasem przestaje chcieć odpowiadać nawet jak wiem jak czytam tytul!!

No tak,ale to jego pierwszy post...ale admin czuwa...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.