Skocz do zawartości

[E60] Instalacja PL menu i nawigacji - łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Przeszukałem fora itp, wg vin moje auto posiada navi professional http://autabmw.pl/WBANC71070B643502/bmw/vin/decode?cr=7262

jednak były właściciel powiedział, że jest business..

Mam problem ze znalezieniem osoby która by mogłaby to zrobić..

Jedyny mój warunek to - dobrze wykonana praca i niedaleki dojazd - woj. łódzkie.

Ma ktoś namiary?

Opublikowano
Kolega dziqsek mozliwe ze bedzie w stanie to zrobic a do tego robi spotkanie dla zainteresowanych w Poznaniu a dokladnie kawalek za, polecam kolege bo zna sie na rzeczy. Podlec do mnie do Kalisza to pojedziemy razem bo ja tez jade ze swoim autem..
Opublikowano
  • Autor
Zaraz napiszę do niego PW, za poznań to nie jest problem lecieć bo koszt ok. 200zł, kwestia dogadania z nim na miejscu - co do ceny samej instalacji.
Opublikowano

Podaj mi swoj numer napisze esa bedziesz juz wiedzial jaka to jest kwota, ja zaraz zadzwonie bo moze tez bede robil PL.

EDIT:

Rozmawialem z nim przez tel, juz mi sie odwidziala ta "polska nakladka" nikt tego nie poleca bo wala sie pozniej navi a ze swojego doswiadczenia wiem ze jak sie przyzwyczaisz do zagranicznego menu to bedzoesz wciskal kontroler na pamiec nie czytajac nic z monitora. Zapraszamy na aktualizacje doprogramowywanie itp do poznania 7-8 grudnia :)

Opublikowano
  • Autor

Yyhym, nie pocieszyłeś mnie, bardziej zależy mi na menu, niż na navi. Na co dzień z auta korzysta mój ojciec który z angielskim miał mało wspólnego..

Postaram się przeskoczyć jego granice

Opublikowano

Zajrzyj do działu Nawigacja, tam są magicy co wszystko ogarną, podjadą, zrobią... Pamiętaj - ceny umowne (czyli targuj się).

A polskie menu i lektor to wspaniała rzecz i wcale się nie wywala.

Opublikowano
  • Członkowie klubu
Zajrzyj do działu Nawigacja, tam są magicy co wszystko ogarną, podjadą, zrobią... Pamiętaj - ceny umowne (czyli targuj się).

A polskie menu i lektor to wspaniała rzecz i wcale się nie wywala.

Rozumiem że robisz PL menu w nawigacji CCC i naprawiasz te nawigacje skoro udzielasz się w temacie i piszesz swoje spostrzeżenia poparte długim doświadczeniem i stycznościa z tymi jednostkami ? A może piszesz o nawigacji CIC ktora ma już oryginalny PL jezyk i menu przygotowane przez BMW a nie jakiegos Ruska robiącego spolszczenie na kolanie i ze złymi checksumami ?

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
Rozumiem że robisz PL menu w nawigacji CCC i naprawiasz te nawigacje skoro udzielasz się w temacie i piszesz swoje spostrzeżenia poparte długim doświadczeniem i stycznościa z tymi jednostkami ? A może piszesz o nawigacji CIC ktora ma już oryginalny PL jezyk i menu przygotowane przez BMW a nie jakiegos Ruska robiącego spolszczenie na kolanie i ze złymi checksumami ?

Pomyłka.

Ja nie robię polskiego menu w nawigacji CCC i nie naprawiam tych nawigacji.Nikogo konkretnie nie reklamuję ani nie polecam, a Ruskich z kolanem chyba nie ma tutaj... Piszę tylko o swoich doświadczeniach z różnymi magikami z tego Forum i dlatego radzę Koledze z pierwszego postu aby sobie wybrał jak najlepiej i najtaniej...

Coś zabolało ?

Opublikowano
  • Członkowie klubu

Pomyłka.

Ja nie robię polskiego menu w nawigacji CCC i nie naprawiam tych nawigacji.Nikogo konkretnie nie reklamuję ani nie polecam, a Ruskich z kolanem chyba nie ma tutaj... Piszę tylko o swoich doświadczeniach z różnymi magikami z tego Forum i dlatego radzę Koledze z pierwszego postu aby sobie wybrał jak najlepiej i najtaniej...

Coś zabolało ?

Nie, tylko prawda jest taka o czym mało kto wie że wszyscy oferujący spolszczenia do navi CCC nie ważne czy z allegro czy z forum czy za 10zł czy za 1000 mają je z jednego i tego samego źródła w mniejszym lub większym stopniu zmodyfikowane względem oryginały i siebie wzajemnie i nie jest to źródło oficjalne tylko samoróbka kolanowa o której pisałem , oficjalne spolszczenia do nawigacji powstało tylko dla CIC i tylko takie jest w 100% pewne i bezpieczne :cool2:

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer