Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy widzieliście tę aferę z wymuszeniem pierwszeństwa przejazdu przez przez kierowcę srebrnego E60 w katowicach i te wszystkie komentarze jakoby kierowca busa ( ten co nagrał film ) był bez winy i cała wina za zdarzenie leży po stronie dresa z bmw. Nie ulega wątpliwości, że bmw wymusiło pierwszeństwo przejazdu, ale jego kierowcę najprawdopodobniej zmyliło to, że kierujący busem skręcając w lewo na skrzyżowaniu nie użył lewego kierunkowskazu i kierujący bmw dokładnie nie wiedział, czy bus jedzie prosto przez skrzyżowanie, czy skręca w lewo.

https://www.youtube.com/watch?v=GuRsh0684V0

Chyba jednak miał włączony lewy kierunkowskaz, bo jak dałem głośniej ten film to było słychać pukanie kierunkowskazu.

Opublikowano
Z pasa, którym poruszał się bus można skręcać tylko w lewo więc nie wiem co sobie myślał cham w E60. Wymusił czereśniak pierszeństwo i jeszcze agresor mu się włączył.
E39 530dA lata, E38 740iA zapier... :D
Opublikowano
No tak, ale z oddali nie widać znaków namalowanych na drodze i jakby bus nie włączył lewego kierunkowskazu, to można uważać, że może pojechać prosto. Ale miał włączony migacz, czyli całkowita wina dresa.
Opublikowano
linie świeżo wymalowane to nie ma szans żeby nie widział, że busem skręca w lewo. bus to pewnie jakiś kurier bo żwawo pomykał i koleś z e60 sie zdziwił że bus tak szybko był na skręcie. ale ta nawrotka i wysiadka to już przypał totalny. dresa tam nie widziałem, tylko męskiego inaczej :twisted:
Opublikowano
Gość z BMW został zatrzymany przez policje za ten wybryk, a nie był to jego pierwszy raz bo skarg było więcej.

Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa

Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dla czego

Na warsztacie łączymy teorię z praktyką: nic nie działa i nikt nie wie dla czego!!!

Cięcie plazmowe oraz usługi tokarskie http://ttcs.pll/

Opublikowano
Czasami się taki cham może "piknie" zdziwić :mrgreen:
E39 530dA lata, E38 740iA zapier... :D