Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wdziałem to we wiadomościach , jest też na YT :

http://www.youtube.com/watch?v=GuRsh0684V0

Wstyd mi za takich ludzi , psują oni wizerunek innym kierowcom bmw.

I coś faktycznie w tym jest , bo jak przyjeżdżam do Polski , to bardzo agresywnie reagują na mnie inni kierowcy, pewnie to zasługa takich jak ten z filmiku .

Przepraszam za OT ale to jest jakiś problem , na minus dla kierowców bmw, niestety.

Opublikowano
Buce mają to do siebie, że lubują się w luksusowych markach, stąd często można ich spotkać w Mercedesach, BMW, Audi im droższe tym większa szansa na buca. Jak widać może też być luksusowa Toyota - nie ma reguły
Opublikowano

Dlatego trzeba zamienic E60 na F10 :D

Debile sa wszedzie niestety, nie tylko jedza bmw ale tez taksowakmi, tirami....

Fajnie tylko ze dobrali sie do nich - ludzi tez nadsylaja podobne wybryki z udzialem tychze "aktorow"

Opublikowano
pierd..lisz chlopie. mniej siedz przed youtube/telewizorem, a czesciej wyjedz na ulice...

g

Uwierz , że dużo jeżdżę , samym e60 zrobiłem wiele km - już prawie 280 tys .

95 % tras to jednak Niemcy i na pewno na drodze lepiej tu traktują kierowców bmw niż w Polsce ,chociaż kierowcy bmw powodują też wiele wypadków i dlatego za ubezpieczenie płaci się więcej - oni pod tym względem są bardzo skrupulatni i tu ma znaczenie ilość PS , marka a nawet kolor auta.

W Polsce jak i w Niemczech są stereotypy , które funkcjonują ale jak widzę takie zachowanie jak na tym filmie to mi po prostu wstyd za takich ludzi .

Poza tym oni w jakiś sposób , być może też przy pomocy mediów , które lubią takie newsy , rzutują na opinie o marce itd.

Opublikowano
Wika, wszystko to co piszesz to prawda, przeciez w Polsce na kazdym kroku mozna spotkac opinie, ze BMW jezdza tylko chamy, pajace i bogaci co im wszysto wolno, a E36 ma jeszcze oddzielna opinie dresiarskiej i burakowozu... niestety ale takie filmiki jak powyzej tylko wyrabiaja opinie wsrod ludzi wszystkim kierowcom tej marki :/ Nie wiem co ta marka w sobie ma ale jak slysze BMW to automatycznie jest jakis respekt i zacheta do szybszej jazdy ale przeciez mozna zachowac rozsadek, takie zachowania jak ten z X5 np to szczyt chamstwa, chyba za duzo filmikow o ruskich sie naogladal na yt. Jakby kazdy tak reagowal jak on to w wiekszym miescie byla by jedna wielka zadyma.
Opublikowano

hehe tylko ciekawe co bylo wczesniej, bo widac ze typ z X5 nie bez powodu chce zajechac goscowi droge, a gosc wstawil na neta to co bylo na jego korzysc.

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
Opublikowano

hehe tylko ciekawe co bylo wczesniej, bo widac ze typ z X5 nie bez powodu chce zajechac goscowi droge, a gosc wstawil na neta to co bylo na jego korzysc.

Gościu wczesniej zajechał mu drogę :

"Na jednym ze skrzyżowań autor nagrania nieumyślnie zajechał drogę kierowcy BMW"