Skocz do zawartości

E60 i kłopoty z wizerunkiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wdziałem to we wiadomościach , jest też na YT :

http://www.youtube.com/watch?v=GuRsh0684V0

Wstyd mi za takich ludzi , psują oni wizerunek innym kierowcom bmw.

I coś faktycznie w tym jest , bo jak przyjeżdżam do Polski , to bardzo agresywnie reagują na mnie inni kierowcy, pewnie to zasługa takich jak ten z filmiku .

Przepraszam za OT ale to jest jakiś problem , na minus dla kierowców bmw, niestety.

Opublikowano
Buce mają to do siebie, że lubują się w luksusowych markach, stąd często można ich spotkać w Mercedesach, BMW, Audi im droższe tym większa szansa na buca. Jak widać może też być luksusowa Toyota - nie ma reguły
Opublikowano

Dlatego trzeba zamienic E60 na F10 :D

Debile sa wszedzie niestety, nie tylko jedza bmw ale tez taksowakmi, tirami....

Fajnie tylko ze dobrali sie do nich - ludzi tez nadsylaja podobne wybryki z udzialem tychze "aktorow"

Opublikowano
  • Autor
pierd..lisz chlopie. mniej siedz przed youtube/telewizorem, a czesciej wyjedz na ulice...

g

Uwierz , że dużo jeżdżę , samym e60 zrobiłem wiele km - już prawie 280 tys .

95 % tras to jednak Niemcy i na pewno na drodze lepiej tu traktują kierowców bmw niż w Polsce ,chociaż kierowcy bmw powodują też wiele wypadków i dlatego za ubezpieczenie płaci się więcej - oni pod tym względem są bardzo skrupulatni i tu ma znaczenie ilość PS , marka a nawet kolor auta.

W Polsce jak i w Niemczech są stereotypy , które funkcjonują ale jak widzę takie zachowanie jak na tym filmie to mi po prostu wstyd za takich ludzi .

Poza tym oni w jakiś sposób , być może też przy pomocy mediów , które lubią takie newsy , rzutują na opinie o marce itd.

Opublikowano
Wika, wszystko to co piszesz to prawda, przeciez w Polsce na kazdym kroku mozna spotkac opinie, ze BMW jezdza tylko chamy, pajace i bogaci co im wszysto wolno, a E36 ma jeszcze oddzielna opinie dresiarskiej i burakowozu... niestety ale takie filmiki jak powyzej tylko wyrabiaja opinie wsrod ludzi wszystkim kierowcom tej marki :/ Nie wiem co ta marka w sobie ma ale jak slysze BMW to automatycznie jest jakis respekt i zacheta do szybszej jazdy ale przeciez mozna zachowac rozsadek, takie zachowania jak ten z X5 np to szczyt chamstwa, chyba za duzo filmikow o ruskich sie naogladal na yt. Jakby kazdy tak reagowal jak on to w wiekszym miescie byla by jedna wielka zadyma.
Opublikowano

hehe tylko ciekawe co bylo wczesniej, bo widac ze typ z X5 nie bez powodu chce zajechac goscowi droge, a gosc wstawil na neta to co bylo na jego korzysc.

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
Opublikowano
  • Autor

hehe tylko ciekawe co bylo wczesniej, bo widac ze typ z X5 nie bez powodu chce zajechac goscowi droge, a gosc wstawil na neta to co bylo na jego korzysc.

Gościu wczesniej zajechał mu drogę :

"Na jednym ze skrzyżowań autor nagrania nieumyślnie zajechał drogę kierowcy BMW"