Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich,, jestem nowym użytkownikiem E70 z 2007r. Chciałem doposażyć system bluetooth w aucie, niestety brak w standardzie, z tego co się dowiedziałem to mam navi professional, co potrzebuję dokupić żeby było dobrze? Niestety to moje pierwsze BMW i jestem trochę zielony.
Opublikowano
Rozumiem że chodzi o Gniazdo usb? Niestety mam tylko gniazdo aux, Z dekodera vin nic nie widać, jedynie S609A- system nawigacji professional, s620a wejście głosowe, s672a zmieniarka 6 płyt ,
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jak masz wejście głosowe to większość powinienieś mieć już w aucie.Daj vin.
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Jeśli ma to być rozwiązanie OEM to konieczny jest zestaw doposażeniowy o nr ETK: 84 64 0 427 398.

Moduł ULF masz już w bagażniku :)

Po montażu konieczne jest kodowanie.

Opublikowano
Dzięki za informację, czyli jak zamówie ten zestaw bluetooth oem to będę już miał wszystko? czy trzeba jeszcze coś oprócz przeprogramowania?
  • 9 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam. Posiadam bmw x5 e70 vin L058913. Chcialbym doposazyc autko w modul bluetooth. Jaki wybrac zeby pasowal i co zrobic zeby go uruchomic. Prosze o pomoc.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
To co poleca kolega wyżej to zwykła chińszczyzna.Oczywiście dziala ale jest jedną wada:nie czyta przy połączeniu kontaktów z telefonu w związku z czym z kierownicy nic nie wybierzesz.Tylko odbieranie będzie i wybieranie ostatniego numeru.Ori BT ma to w standardzie.Można także założyć zestaw tej samej firmy z tą opcją ale koszt 1800 PLN to w tej cenie masz Parrota plug&play i to samo.W tej wersji zakup OEM wychodzi taniej oczywiście używany tylko trochę zabawy z podłączeniem jest
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 3 lata później...
Opublikowano

Cześć chciałbym odświeryć temat. Znalazłem sobie BMW X5, ale nie ukrywam, że przyzwyczaiłem się w swoim golfie 7 GTI do wieeelu multimediów.. otóż zdekodowałem sobie VIN i wychodzi na to, że auto nie posiada bluetootha. Czy jest mi ktoś w stanie po krótce podpowiedzieć, czy jest opcja do niego dołożenia czegoś kompatybilnego, żebym miał normalną obsługę z menu auta itd?? To samp tyczy się kamery cofania. Poniżej VIN:

WBAFF41000L120696

• 1 miesiąc temu...