Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy nie wiem czy coś nie halo czy tak ma być...

temperatura 28stp i klikam auto(nie to auto co ustawia samo sobie temperature,zwiększa zmniejsza)tylko normalnie auto i jest tak

na nogi leci ciepłe powietrze i tyle przy auto... z kratek nawiewu nic(mam ustawione pokrętło na czerwone/dodam,że na niebieskim też nic nie leci)i na szybę tez nic.Jedynie jak się zbliży policzkiem to tak minimalnie czuć z kratek nawiewu ale tak,ze prawie nie czuć a na nogi grzeje

ustawiając ręcznie na kratki szybe nogi to grzeje(chyba,że jednocześnie te 3 opcje na raz wcisnę to wtedy słabiutko)

wentylator chodzi dobrze... aha i dodam bo nie wiem czy tak ma być po dostaniu się do wentylatora obok niego są takie dwie łopatki i jaki bym przycisk na klimatronicu nie wcisnął to te łopatki tam się nie ruszają koło wentylatora.W środku np ze zmiany temperatury z 30stp na 25 słychać jak się coś przełącza w nawiewach

co się dzieje? tak ma być czy nie? bo trochę dziwnie,klima na auto+ustawione 28stp i grzeje na nogi

Opublikowano

Po pierwsze to ile ty masz przyciskow auto ? Z opisu wynika ze minimum dwa haha

Masz manualna klime nie klimatronik, skoro piszesz cos o ustawianiu pokretel....

.... Czyli masz pokretlo temp, zakresu nawiewu i jego sily oraz sniezynke czyli manualne wlaczenie chlodzenia, funkcji auto tam nie masz

Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
pokaz zdjecie panelu. moze masz jakas jakas rzezbe, bo nie bylo paneli z dwoma guzikami auto.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.