Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy.Ja nabyłem kilka dni temu E60 535d i mam problem gdyż od czasu do czasu po włączeniu zapłonu załancza się monitor i gaśnie ,zapala i gaśnie,tak jak by nie mógł zaskoczyć,aż po jakiejś pół godziny jazdy załapie i działa ok,ale ju miałem tak kilka razy,elektryk do którego zawiozłem auto powiedział e coś jest nie halo ale nie wie co i się nie podejmie próby naprawy. Miał ktoś z was takie dziwne objawy :?: dzięki za info w tej sprawie
Opublikowano
Ja tak miałem w swojej e46 i okazało się, że izolacja na kablu plusowym przy aku była podjarana. Zaizolowaliśmy i pomogło.
Opublikowano
Witam koledzy.Ja nabyłem kilka dni temu E60 535d i mam problem gdyż od czasu do czasu po włączeniu zapłonu załancza się monitor i gaśnie ,zapala i gaśnie,tak jak by nie mógł zaskoczyć,aż po jakiejś pół godziny jazdy załapie i działa ok,ale ju miałem tak kilka razy,elektryk do którego zawiozłem auto powiedział e coś jest nie halo ale nie wie co i się nie podejmie próby naprawy. Miał ktoś z was takie dziwne objawy :?: dzięki za info w tej sprawie

Pisales w innych postach o rozladowujacym sie aku wiec masz problem z elektryka ktos sprzedal tobie auto w nieciekawym stanie! A problem z ccc moze konczyc cie na naprawie calej jednostki (ccc to radio nawigacja) Wiec lepiej zapierniczaj do pozadnego elektryka! Moge Polecic w Bialym

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo