Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako, że śledzę sobie czasami posty (bo jestem fanem) i nie wypowiadam się praktycznie wcale bo owego BMW nie posiadam, w końcu przyszedł czas na wybór ukochanej BETY. Mam parę pytań w związku z podanym tematem.

1. Jakie silniki polecacie najbardziej? Dodam fakt że ja się interesuję tylko 2.0 w górę

2. Czy na owe czasy warto kupić już ładną, zrobioną i dobrze wyposażoną Betke czy zrobić ją od podstaw?

3. Ile polecacie wydać na owe auto? Dodam tylko, że budżet jaki bym chciał przeznaczyć to jest maksymalnie 13 tyś.

4. Jeżeli polecacie zrobić od podstaw to ile średnio więcej trzeba wydać na auto?

Opublikowano
No widzisz może i powinienem, ale nie wiem i liczę na waszą pomoc, dziękuję za linka ale z tamtym tematem się już zapoznałem. Co to specyfikacji auta to nie powiem, że nie znam bo znam ale chodzi mi tu raczej o wasze opinie.
Opublikowano
jeśli chcesz przeznaczyć 13 tys to na 2.0 nie patrz bo to nie pasuje do tego samochodu minimum 2.3 bierz no chyba ze na osiągach ci nie zależy co masz na myśli mówiąc zrobić od podstaw ? bo na kupno i renowacje ci nie starczy za te pieniądze lepiej szukaj zadbanego samochodu ewentualnie jak ci coś zostanie na pierwszym miejscu zadbaj o blacharkę zeby zabezpieczyć przed rdzą to najważniejsze a całą resztę z czasem sobie zrobisz ale szukaj jaknajlepiej wyposażonego modelu bo doposażanie jest drogie i kłopotliwie
Opublikowano
noo blacharka to podstawa, wiele egzemplarzy ma ogniska korozji na nadkolach, mam dostęp do warsztatu i już kiedyś szwagier robił sobie tam bete e36(w 2006). Przeglądając Allegro, otomoto i Tablice powiem wam, że ciężko trafić na ładny zadbany model, czasami ludzie sprzedają takie bazyle w takich cenach, że chyba na głowy poupadali.